Wilmer X och bob hund ansluter sig till KB:s avskedsfest

Det är svårt att föreställa sig en ordentlig avskedsfest för KB utan två av de band som har fyllt våra lokaler fler gånger än de flesta. Vi pratar såklart om inga mindre än Wilmer X och bob hund, som båda nu gör sig redo att inta vår scen en sista gång! Dessutom ansluter stjärnskottet Daniela Rathana till kalaset!

Wilmer X behöver knappast någon presentation. Bandet har varit en hörnsten på KB ända sedan tiden på Erikslust och stått på vår scen över 50 gånger! Vad är bättre än att uppleva Wilmer X live? Att uppleva Wilmer X live på ”KÅBE”! Missa inte bandet live på klassisk Wilmer-mark en sista gång den 31 augusti!

Husets regerande mästare under 90-talet, bob hund har befäst sin plats i historien om Bergsgatan 18 med över 15 säregna spelningar, men snart är festen över. Det må vara några veckor tidigt, men i år är det helgen v.36 som gäller när de, den 7 september, bjuder på en sista show på KB som bara de kan. Ett självklart måste för alla gamla som nya fans!

Next Events och Sounds of Amfi vill vara med och fira vår avslutningsfest och har därför flyttat spelningen med Daniela Rathana spelning den 27 augusti från Pildammsteatern till KB. Hennes debutspelning på vår scen i fjol var lätt en av årets bästa, så missa inte denna chans!

Hittills klara programpunkter:
27/8 – Daniela RathanaNy!
29/8 – The Hellacopters + Support
30/8 – Wilmer XNy!
31/8 – Wilmer XNy!
1/9 – Nationalteaterns Rockorkester
7/9 – bob hund + SupportNy!
8/9 – Hardcore Superstar + Support
9/9 – Joddla med SivUtsålt!
16/9 – Dan HylanderUtsålt!

Presale till konserterna med Wilmer X och bob hund börjar på tisdag den 15 augusti kl. 10:00 för prenumeranter av KB:s nyhetsbrev. Biljetter släpps sedan till allmän försäljning onsdag den 16 augusti kl. 10:00. Biljetter till de övriga spelningarna finns ute till försäljning via Kulturbolaget.se.

KB började sin resa som rockklubb i en lokal på Erikslust i Malmö 1982. 1993 gick flyttlasset till Bergsgatan 18 där klubben har levererat otaliga liveupplevelser och sena klubbnätter under sina 30 år på adressen. I september stänger vi dörrarna till lokalen på Bergsgatan för gott. Men innan dess ska vi se till att fylla de anrika lokalerna med tonerna av några av KB:s främsta favoriter genom åren! Den 27 augusti kickar Daniela Rathana igång festen som sedan fortsätter under tre veckor och avslutas som det började – med Dan Hylander på scen den 16 september.