Hardcore Superstar

+ Crazy Lixx, Dream Drop | DJ: Subculture Hero

Datum har passerat

Kom fira vår sista tid i lokalerna på Bergsgatan med ett ordentligt hårdrocksröj! Fredag den 8 september intar KB-favoriterna Hardcore Superstar vår scen en sista gång och tillsammans med Crazy Lixx, Dream Drop och Subculture Hero i DJ-båset ställer till med en fest för historieböckerna!

HARDCORE SUPERSTAR
Fyrmannabandet från Göteborg har varit ett återkommande inslag hos oss under åren. Med sin aggressiva, catchiga och dekadenta hårdrock har bandet ständigt bjudit fulla hus på ösiga spelningar. Elva album i bagaget och turnéer över hela världen; Hardcore Superstar tillhör eliten och fortsätter framåt utan att dra ner tempot i det minsta!

SPECIAL GUESTS: CRAZY LIXX
Malmöbandet Crazy Lixx är ett av de band som kickstartade sleazevågen som satte igång under början av 2000-talet. Bandet har sedan starten 2002 lyckats släppa sju plattor, turnerat runt om i världen och göra bejublade framträdanden på festivaler som Sweden Rock och Bang Your Head. Efter en lång rad ösiga spelningar på Bergsgatan 18 är det dags för bandet att ta ett ordentligt avsked och sleaza sönder vår scen en sista gång!

OPENER: DREAM DROP
Någonstans i landet mellan alternative metal, emo och post-hardcore hittar vi kvintetten Dream Drop. Bandet har samarbetat och delat scener med bl.a. We Cam As Romans, Imminence, Mike Shinoda (Linkin Park) och Smash Into Pieces.

KVÄLLENS DJ: SUBCULTURE HERO
DJ Subculture Hero, eller Martin Gustafsson som de flesta känner honom, var en av våra mest anlitade rock-DJ’s mellan 2009-2016 – dels som en del av duon Twist Action Heroes, men även på egen hand. Denna sista hårdrockskväll kommer Martin därför bränna av alla sina rock- och hårdrocksfavoriter från 70-tal fram till nutid. Räkna med en sällan skådad partystämning innan, mellan och efter konserterna fram till 01!