Daniela Rathana

+ DJ warm up: Matilda Lind & K Delly

Datum har passerat
Åldersgräns 18 (13 år med målsman)

Next Events och Sounds of Amfi vill vara med och fira den ikoniska rockklubben Kulturbolagets avslutningsfest och flyttar därför Daniela Rathana spelning från Pildammsteatern till KB den 27 augusti.

Oslagbar, makalös, som ingen annan kan… så KAN Daniela Rathana! Den nya superstjärnan på musiksveriges himlavalv, som skimrar i “Farstaglitter”, återvänder till Malmö! Förra året så korades svensk pops nästa stora namn; Daniela Rathana, som Grammisvinnare av ”Årets pop” & Musikförläggarnas pris ”Årets textförfattare”. Under hösten 2022 var hon också högaktuell som en av deltagarna i Så Mycket Bättre och gav oss otroliga tolkningar av bland annat ”Vandraren” och ”Alltid Blå”.

Daniela Rathana kommer få hela stan att skaka med sin utåtriktade och kaxiga scennärvaro, där sex, humor, charm och futuristiska produktioner flankeras av stora, sköra ballader, tillsammans med sitt vibrerande band.

KVÄLLENS DJs:
Matilda Lind och K Delly hade spelat på varsitt håll ett bra tag innan de för några år sedan fann varandra i ett DJ-bås i Malmö. Sedan dess har de figurerat som duo runtom i Sveriges största städer. Vad som började med mestadels hiphop har utmynnat i ett brett genreparaply som rymmer disco, soul och funk från världens alla hörn. Till Daniela Rathanas spelning på KB:s avslutningsfest har de särskilt plockat med sig sina allra finaste rnb- och neosoulfavoriter för att värma lite extra i sensommarkvällen.

INFORMATION OM NY ARENA
Daniela Rathanas konsert den 27 augusti på Pildammsteatern byter arena till Kulturbolaget på Bergsgatan 18 i Malmö.

Redan köpta biljetter gäller fortfarande och behöver inte bytas. På KB gäller ståplats. Tider och åldersgräns är densamma; dörrar öppnas 18:00, Daniela Rathana på scen 19:30. Åldersgräns 18 (13 år med målsman).


Önskar du nu inte längre gå på konserten och få din biljett makulerad och återbetald skicka ett mail till support@tickster.com eller via Ticksters Kundservice 0771 – 47 70 70 som ombesörjer för din återbetalning, exklusive serviceavgiften. Dock senast måndag 14 augusti – efter detta datum återlöses inga fler biljetter. Eventuella frågor hänvisas till Next Events.