Peter Jöback

Datum har passerat

I sommar åker en av våra mest älskade artister ut på vägarna för att besöka bl.a. Magasinet på Tjolöholms Slott den 11 augusti! Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in svenska folket för att hylla karriären. Med sig på turnén har han sitt magiska band och sin gedigna låtskatt.

2021 har varit ett fantastiskt år för Peter Jöback. Han fyllde 50 år, fick en hit med nya singeln ”Better Man”, tog emot medalj av Kungen och har just givit ut sina memoarer ”Att bära sig själv” efter 40 år på scenen.

I höst har han synts i tv-skärmen i succén ”Så mycket bättre” där han gjort fyra magnifika tolkningar. Den avslutande ”Elvis, Einstein och jag” kan även ge en blinkning till sommarturnéns grafiska inramning. De övriga tolkningarna; ”Falla fritt”, ”Slå mig fri” och ”Sju vackra gossar” kanske också dyker upp i sommarens konsert tillsammans med en musikalisk blandning ur Peters digra och varierande repertoar!

”Det ska bli så kul att få fokusera på musiken och publiken i sommar” säger Peter.

2022 inleder Peter med succé-musikalen Jesus Christ Superstar tillsammans med Ola Salo. Men i sommar är det Peter och musiken i centrum när han intar scenen på Tjolöholms Slott!

Peter Jöbacks konsert på Tjolöholms slott den 11 augusti går av stapeln i godsets största eventlokal Magasinet. Under sommaren är denna lokal inredd med en fast läktare.

På vissa biljetter står det ”ståplats” – alla biljetter gäller som onumrerad sittplats-biljett.

Praktisk information inför biljettköp och konsertbesök:
Mat, dryck och alkohol är inte tillåtet att ta med. Försäljning av mat, dryck (alkohol såväl som alkoholfria alternativ) finns på arenan.

Det finns ingen effektförvaring på arenan.

Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på arenan. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på arenan, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen är även barnvagnar inte tillåtna.

Det finns ingen möjlighet för uthämtning av biljetter på plats.

Covid-19 information:
För allas trygghet följer vi utvecklingen av covid-19-pandemin och de åtgärder som föreskrivs av myndigheterna samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder som behöver vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att uppvisa bevis på vaccinationsstatus och/eller bära munskydd. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.