Dropkick Murphys

+ Lastkaj 14

  • receipt 695 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Efter två hyllade akustiska album ”This Machine Still Kills Fascists” från 2022 och ”Okemah Rising” från 2023 och flera akustiska framträdanden har det blivit dags för Dropkick Murphys att återvända till sina rötter! Den 19 juni gör bandet nedslag i Malmö Folkets Park tillsammans med svenska Lastkaj 14 för att bjuda på ett hejdundrande punkröj!

DROPKICK MURPHYS
Man behöver leta länge för att hitta någon som inte hört ”I’m Shipping Up To Boston” eller ”Rose Tattoo”. Dessa tillsammans med andra hits som ”The Boys Are Back”, ”The State of Massachusetts” och ”Johnny, I Hardly Knew Ya” har kommit till att definiera en hel kultur där det irländska möter det amerikanska. De som har sett Massachusetts-bandet live vet att det är bland det mäktigaste man kan uppleva. Räkna med bra röj, stökig allsång och lätt en av sommarens höjdpunkter för alla punksjälar!

SUPPORT: LASTKAJ 14
”Trallpunkens fanbärare nummer ett” var det någon som kallade Lastkaj 14 redan 2017. Med de senaste sex årens ihärdiga turnerande, energiska livekonserter, och de återkommande brandtalen om trallpunk, jämlikhet och solidaritet finns det nog få som inte stämmer in i det påståendet idag.

Under 2024 kommer Lastkaj 14 att släppa inte en utan två nya skivor! Först ges EP:n ”Trallkrucifixet” ut under våren och senare i september släpps albumet ”Djävulskorset”. Självklart kommer detta att ramas in med en turné som drar i gång den 29e mars för att sedan fortsätta hela året. Nytt material i kombination med nästan sex månaders scenfrånvaro gör att spellusten och peppen är på max!