Dropkick Murphys

+ Lastkaj 14

  • receipt 695 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Efter två hyllade akustiska album ”This Machine Still Kills Fascists” från 2022 och ”Okemah Rising” från 2023 och flera akustiska framträdanden har det blivit dags för Dropkick Murphys att återvända till sina rötter! Den 19 juni gör bandet nedslag i Malmö Folkets Park tillsammans med svenska Lastkaj 14 för att bjuda på ett hejdundrande punkröj!

DROPKICK MURPHYS
Man behöver leta länge för att hitta någon som inte hört ”I’m Shipping Up To Boston” eller ”Rose Tattoo”. Dessa tillsammans med andra hits som ”The Boys Are Back”, ”The State of Massachusetts” och ”Johnny, I Hardly Knew Ya” har kommit till att definiera en hel kultur där det irländska möter det amerikanska. De som har sett Massachusetts-bandet live vet att det är bland det mäktigaste man kan uppleva. Räkna med bra röj, stökig allsång och lätt en av sommarens höjdpunkter för alla punksjälar!

SUPPORT: LASTKAJ 14
”Trallpunkens fanbärare nummer ett” var det någon som kallade Lastkaj 14 redan 2017. Med de senaste sex årens ihärdiga turnerande, energiska livekonserter, och de återkommande brandtalen om trallpunk, jämlikhet och solidaritet finns det nog få som inte stämmer in i det påståendet idag.

Under 2024 kommer Lastkaj 14 att släppa inte en utan två nya skivor! Först ges EP:n ”Trallkrucifixet” ut under våren och senare i september släpps albumet ”Djävulskorset”. Självklart kommer detta att ramas in med en turné som drar i gång den 29e mars för att sedan fortsätta hela året. Nytt material i kombination med nästan sex månaders scenfrånvaro gör att spellusten och peppen är på max!

ÖVRIG INFORMATION
INPASSERING OCH SÄKERHET
Säkerheten på våra evenemang är alltid vår högsta prioritet och vi har sedan länge, tillsammans med arenorna, en tät dialog med polis och relevanta myndigheter. Med anledning av myndighetsbeslut av väskförbud på större evenemang, inklusive sommarens utomhuskonserter, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor. Undantag görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ha med en väska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid och se till att ha dina/era biljetter framme, uppe i mobilen innan ni kommer fram till visiteringen. Då kommer ni in snabbare. Tack på förhand!

LÄMNAS HEMMA
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer sav stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

MAT OCH DRYCK
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet! Vegetariskt och veganskt alternativ finns.

BILJETTER/BILJETTKASSA
Köpta biljetter finns sparade på ditt konto på ticketmaster.se och i Ticketmasters App. Biljetterna har även skickats till din e-post samma dag som de köptes.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna scanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att i god tid logga in på ditt konto för att ladda ned biljetterna till din mobiltelefon – gärna 24 timmar innan evenemanget börjar (om alla gör det på plats i entrén blir nätet lätt överbelastat och det kan då ta tid att få fram biljetterna).

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, det måste vara själva biljetterna, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med Ticketmaster på 077-170 70 70.

Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats, alla biljetter säljs via Ticketmaster.se. Se upp för dyra andrahands-sidor! Vi kan inte garantera giltigheten på biljetter som köps i andra hand.

ÅLDERSGRÄNS
På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!