Natalie Imbruglia

Datum har passerat

Natalie Imbruglia beger sig ut på en internationell turné under våren med exklusivt Sverigebesök på KB i Malmö den 26 maj!

För att visa sin uppskattning gentemot sina fans som stöttat henne under åren kommer turnén rikta sig mot mindre spelställen för uppnå en mer intim akustisk stämning. Om detta säger Natalie: ”Jag älskar känslan i mindre rum. Det är som att jag får uppträda för varje människa personligen och verkligen se dem ta in allt.”

Under kvällen kommer Natalie framföra låtar från hela sin katalog, från hennes första album ”Left of the Middle” till hennes senaste album ”Male”. Natalie Imbruglia slog igenom 1997 med hitsingeln ”Torn” som då toppade listorna i flera länder och är idag i mångas ögon betraktad som en klassiker. ”Male” var när det släpptes 2015 Imbruglias första album på sex år. Albumet är en samling klassiska och samtida verk från hennes favoriter av manliga artister såsom Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townshend, Zac Brown Band m.fl.

Albumets första singel, ”Instant Crush”, var ursprungligen inspelad av Grammy-vinnarna Daft Punk. Om låten säger hon: ”I originalversionen kan man inte riktigt höra vad låten handlar om på grund av effekterna på Julian’s röst, som jag för övrigt älskar. Men det är en sådan vacker historia att jag vill att människor ska höra och ta till sig orden. Jag är väldigt stolt över hur det blev.”

När det kommer till kärlek och intimitet finns det knappast någon bättre lokal än KB och det är just här som denna trefaldigt Grammy-nominerade artist kommer uppträda i slutet av maj. Missa inte detta!