Isak Danielson

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Under hösten 2023 genomförde Isak Danielson en rad utsålda konserter, däribland på Kägelbanan i Stockholm och Pustervik i hemstaden Göteborg men även ute i Europa. I höst ger han sig ut på en 13 datum lång Europaturné som stannar på Slagthusets Teater i Malmö den 20 november!

Under tio år har Isak Danielson släppt musik som berör. På totalt fyra album har lyssnare fått följa med i hans sårbara värld genom låtar som handlar om kärlek, osäkerhet och känslan av att vara utlämnad. Hans musik har nått platina och guld, däribland den internationella hiten ”Broken”.

Isak Danielson har med sin stora röst och sina sårbara texter slagit utanför Sveriges gränser och nått lyssnare ute i Europa, Asien och i USA. Hans musik har hörts i internationella sammanhang som Marvels ”Cloak & Dagger” och ”So You Think You Can Dance” men även i svenska succéserien ”Den Tunna Blå Linjen” där Isak själv framförde den specialskrivna låten ”Say That Everything Will Be Alright”.

I slutet av januari släppte Isak den nya singeln ”Afterparty” som premiärspelades inför publik under slutet av 2023. Låten är det första vi fått höra från ett kommande album som släpps under hösten i samband med den stundande Europaturnén och konsert i Malmö.