Hov1

  • receipt Från 595 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år
OBS! Nytt datum och spelplats! Redan köpta biljetter gäller!

Med över 1.5 miljard streams, 7 rockbjörnar, 6 P3 Guld och 16 singelettor på topplistan så är HOV1 ett av Sveriges absolut största band. Nu ska HOV1 ut på sommarturné som kommer till Tallriken i Malmö den 3 augusti.

Konsertfilmen Hov1 4-Ever gick upp på biograferna i vintras och släpptes på streamingtjänsten Netflix 15:e mars. För alla fans som har sett filmen så kommer nu chansen att få se bandet live också – Hov1 4-Ever Tour.

Sommarens turné är den största som Hov1 har gjort hittills vilket gör det speciellt både för bandet och fansen. Hemmaplan på legendariska Zinkensdamm kommer att bli en klassiker, även Trärdgårdsföreningen i Göteborg och Folkets Park i Malmö kommer att bli oförglömliga kvällar uppradade med hits blandat med nytt material.

Hov1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson och slog igenom stort på den svenska musikscenen 2017 med det självbetitlade debutalbumet “Hov1”. Bandet släppte singeln ”30 under 30” i våras och ett album är planerat till sommaren.

ÖVRIG INFORMATION
Hålltider
17:00 – Insläpp till området för besökare med Early Entry-biljetter
18:00 – Insläpp till området för besökare med ordinarie biljetter
20:00 – På scen

Köande
Ur ett säkerhetsperspektiv är det olämpligt att sova eller på annat sätt köa över natten i anslutning till konsertområdet. Vi avråder därför starkt från att anlända innan vi har säkerhetspersonal på plats på morgonen av konsertdagen. Skulle man dyka upp kvällen innan eller tidigare kan man komma att avvisas från platsen. Arrangören ansvarar inte för säkerheten för de som vistas i anslutning till området innan konsertdagen.

I övrigt gäller bestämmelserna om camping i Malmö Kommuns stadgar 16§.

Bestämmer du att komma tidigt för att köa, glöm inte att ha med dig vatten, mat och passande kläder för att klara dagen. Oavsett när man ställer sig i kön, kommer alla som har biljett att få plats på konsertområdet. Säkerhetspersonal har ytterst bestämmanderätt för logistiken kring insläpp som företräder informella kösystem.

Early Entry
Med Early Entry-biljett ges du tillgång till konsertområdet 1 timme före alla andra.

Entrén för dig med Early Entry-biljett ligger på Baltiska vägen.

Observera att informella kösystem inte kommer att ge företräde vid det tidigare insläppet kl 17:00 utan en giltig Early Entry-biljett.

Entréer
Det kommer finnas två olika entréer till området, en på Baltiska vägen och en på Roskildevägen.

Har du köpt Early Entry-biljett gäller endast entrén på Baltiska vägen.

Har du köpt ordinarie biljett kan du använda båda entréerna. Observera att på Baltiska vägen kommer det finnas separata kösystem för besökare med Early Entry-biljetter och besökare med ordinarie biljetter.

Inpassering och säkerhet
Tillsammans skapar vi en kul och trygg konsertupplevelse! Det ska vara tryggt och kul att gå på konsert. Vi har en kontinuerlig dialog om säkerheten med polis och berörda myndigheter. Om du eller någon annan skulle behöva hjälp med något under konserten så kommer det finnas personal på plats att be om hjälp av. Kom ihåg att vid akut fara ska du alltid ringa 112.

För närvarande råder väskförbud på konserter och festivaler. Detta med anledning av polisens beslut. Dessa restriktioner kan ändras, håll dig uppdaterad om vad som gäller inför konserten. För mer information om väskförbudet och hur det påverkar dig, hänvisar vi till polisens Q&A.

Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

Lämnas hemma
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Eftersom paraplyer inte är tillåtna, tänk på att ta med regnkläder om det ser ut att bli regn.

Effektförvaring
Det finns ingen garderob/effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för paraplyer, väskor, sittpallar eller andra föremål som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Mat & Dryck
Varken alkohol eller picknick är tillåtet att ta med sig in. PET-flaska med vatten/läsk och enklare snacks såsom kakor/frukt är ok. På området serveras mat och dryck. Alkohol serveras inom inhägnat område med 18 års åldersgräns, legitimation krävs.

Fotografering
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar

Skydda öronen med öronproppar
Ljudnivån är anpassad för målgruppen 13-18 år och följer de riktlinjer och rekommendationer som råder. Men alla konsertbesökare uppmuntras bära öronproppar, det är alltid bra att skydda öronen. Öronproppar finns att köpa på plats.

Åldersgräns
Åldersgränsen är 13 år fyllda. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Detta på grund av ljudvolymen och Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Legitimation kan komma att begäras, så ha den nära till hands. Giltiga id-handlingar för minderåriga är pass, id-kort eller Skatteverkets personbevis.

Biljetter/Biljettkassa
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

Ändring av plats och datum
På grund av det höga biljettrycket bestämdes det att flytta Malmö-konserten från Folkets Park till Tallriken i Pildammsparken. Datumen för konserten flyttades även från den 1 augusti till lördagen den 3 augusti. Köpta biljetter gäller till det nya datumet, och behöver inte bytas. Om du skulle ha förhinder 3 augusti och vill återköpa biljetterna, vänligen kontakta kundservice på Unitedtickets.se för instruktioner senast måndag 8 april. Samtliga kunder med biljetter till Folkets Park kontaktades den 25 mars via epost.