Asking Alexandria

+ The Ghost Inside, Crown The Empire, Secrets

11 oktober Trädgår'nGöteborg

Datum har passerat

Med det nya albumet From ”Death to Destiny” är brittiska Asking Alexandria den kanske starkast lysande stjärnan på Metalcore-himlen. Hösten 2014 ger bandet sig ut på en Europaturné tillsammans med The Ghost Inside, Crown The Empire och Secrets! Missa inte när turnén landar i Göteborg och Trädgår’n den 11 oktober!

Med utgångspunkt i Storbritannien har bandet tagit sig in på den alternativa musikscenen i USA och Europa med stor framgång. I september 2009 släppte de sitt debutalbum ”Stand Up and Scream” som hyllades på metal/hardcore-scenen. Under 2010 turnerade bandet i USA som headline på bl a Welcome To The Circus-turnén och Thrash and Burn-festivalturnén. Under våren 2011 fortsatte de turnera i Storbritannien och spelade för utsålda hus överallt samtidigt som de släppte sitt album ”Reckless and Relentless”. Sedan dess har de bara växt ytterligare, inte minst i Sverige där de har en stor och hängiven fan-skara.

Asking Alexandria är ett band som kombinerar europeisk trance med mjuka melodier och samtidigt har ett hårt sound på ett alldeles unikt sätt. Efter de två fantastiska konserterna i januari och flitigt turnerande sedan dess ger det oss anledning att se extra mycket fram emot deras återbesök.