Carola ger två konserter i Malmö under årets ‘4 Faces’-turné

Innan jul släpptes Carolafesten på Avicii Arena och biljetterna tog slut på mindre än två dagar. På allmän begäran kan vi idag stolt meddela att firandet av Carola inte tar slut där. Och det börjar inte ens där. Nu står det klart att hon tar grepp om sin musikskatt och etablerar ett koncept som inte liknar någon annan med konserter i fyra olika musikvärldar. Med start den 19 april på rockscenen KB i Malmö och med över 30 konserter utspritt i Sverige, Norge och Finland kommer Carola hela året att fira livet, musiken och 4 decennier i rampljuset. 4 musikvärldar ska celebreras under konceptet ”Carola 4 Faces”.

Malmö får uppleva två olika kvällar med Carola. Utöver rockkvällen på KB den 19 april, besöker hon Mölleplatsen den 15 juli för att bjuda på en somrig folkfest där popmusiken står i centrum!

Datum i Malmö:
19/4/2023 – KB med RockBiljetter
15/7/2023 – Mölleplatsen med Pop/schlagerBiljetter

Biljetterna släpps söndag den 26 februari kl 20.00 på själva årsdagen av finalen av Melodifestivalen 1983 då Carola blev stjärna över en natt.

– Med 4 Faces kan jag ge publiken och mig själv tiden att hinna njuta av alla de favoriter som jag annars inte hinner med från min mångsidiga och breda repertoar utan att det blir alltför många och långa medleyn. Det har jag redan gjort i flera år! Nu vill jag förverkliga min dröm att få bjuda in till fyra olika konserter på olika spelplatser som ger tyngd och utrymme för sånger jag länge velat sjunga för min publik. Jag ser varje genre som en lika stor del av den jag är idag! Jag kan knappt vänta med att dra igång i vår. Tror det här året kommer att ge många ringar på vattnet. Och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira mina 40 år sedan Främling än att ge allt jag är och kan till publiken genom 4 Faces, säger Carola.

4 decennier har gått sedan det monumentala genombrottet med ”Främling” då Carola Häggkvist vann med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Nu gör hon det bara Carola själv vågar göra, tar grepp om sin musikskatt och etablerar ett koncept som inte liknar något annat. Efter ett par miljontals sålda album och en aktiv musikkarriär tar Carola sina 4 största musikaliska uttryck till en helt ny nivå då hon kommer att ge varje genre det utrymme musiken och publiken förtjänar på de specifika konsertplatser som musiken passar bäst för. Popen inleds med ett firande på ett slutsålt Avicii Arena, och därefter blir det folkfest och stor sommarturné, rocken går självklart av stapeln på rockklubbar, musikal på konserthus och gospeln i kyrkan.