Carola 4 Faces – Pop

Datum har passerat

4 decennier har gått sedan det monumentala genombrottet med ”Främling” då Carola Häggkvist vann med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Nu gör hon det bara Carola själv vågar göra, tar grepp om sin musikskatt och etablerar ett koncept som inte liknar något annat; ”Carola 4 Faces”. Fyra turnéer där 4 olika genrer ges ges utrymme! Lördagen den 15 juli tar hon med sin pop- och schlagerkatalog till Malmö och gör en somrig konsert på Mölleplatsen!

1983 stod en då 16-årig Carola i Palladium i Malmö på Melodifestivalens scen och framförde för första gången ”Främling” live. Resten är historia och 2023 är hon redo att fira låten som förändrade hennes liv. I december släpptes Carolafesten på Avicii Arena, en konsert som sålde slut på nolltid. Hyllningen till popmusiken börjar där och fortsätter sen ut i sommaren med en stor Nordenturné. Låtarna i fokus är hennes tre vinnarlåtar i Melodifestivalen ”Främling”, ”Fångad av en stormvind” och ”Evighet”. Men de kommer samsas med minnen från hela hennes karriär såsom mötet med Rod Stewart som Carola sjöng ”I Am Sailing” tillsammans med i LA. Vi kommer självklart även att för höra oförglömliga poppärlor från hennes egen låtskatt som ”Säg mig vad du står”, ”På egna ben”, ”Gloria”, ”Mitt i ett äventyr”, ”Tommy tycker om mig”, ”Så länge jag lever”, ”När löven faller” och ”Genom allt”.

– Med 4 Faces kan jag ge publiken och mig själv tiden att hinna njuta av alla de favoriter som jag annars inte hinner med från min mångsidiga och breda repertoar utan att det blir alltför många och långa medleyn. Det har jag redan gjort i flera år! Nu vill jag förverkliga min dröm att få bjuda in till fyra olika konserter på olika spelplatser som ger tyngd och utrymme för sånger jag länge velat sjunga för min publik. Jag ser varje genre som en lika stor del av den jag är idag! Jag kan knappt vänta med att dra igång i vår. Tror det här året kommer att ge många ringar på vattnet. Och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira mina 40 år sedan Främling än att ge allt jag är och kan till publiken genom 4 Faces, säger Carola.

PRAKTISK INFORMATION:
Filt och picknick är välkommet att ta med. Mat och PET-flaska med vatten/läsk är ok. Alkohol är inte tillåtet. Försäljning av enklare mat och dryck (folköl, kaffe, läsk) finns på området.

Ihopfällbara campingstolar och sittpallar är tillåtet att ta med sig in men får inte placeras framför mixplatsen.

På grund av säkerhetsskäl får inte bord och dylikt, ryggsäckar och väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup), glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Systemkamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Även husdjur lämnas hemma.

Det finns ingen garderob/effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för paraplyer eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhets skäl, småbarn bärs i bärsele. Det kommer finnas ett särskilt område för barn under 13 år där familjer och barn får vistas under konserten där ljudnivån är anpassad.

Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.