Nazareth klara för spelningar i Stockholm och Göteborg

Det legendariska classic rock-bandet Nazareth återvänder till Sverige hösten 2022! Den 27 september spelar de på Slaktkyrkan i Stockholm och dagen därpå intar de Trädgår’ns scen i Göteborg!

Datum:
27/9/2022 – Stockholm, SlaktkyrkanBiljetter
28/9/2022 – Göteborg, Trädgår’nBiljetter

Biljetter finns ute till försäljning nu!

Nazareth bildades 1968 och från att spela på pubar i sitt hemland Skottland är de nu ett av världens mest framgångsrika rockband med en rad hitlåtar under vägen.

Superhits som ”Dream On”, ”Hair of the Dog”, ”This Flight Tonight” och tidlösa ”Love Hurts” har gjort att de sålt över 20 miljoner album och 2018 släpptes deras 24:e i ordningen – ”Tattooed on My Brain”. Albumet är ett av de mest hyllade genom hela deras karriär.

Mer än ett halvsekel från starten är ”The Mighty Naz” fortfarande ett band som levererar. Vi kan utlova en spelning fulladdad med alla hits!

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Nazareths Sverigespelningar från mars till september 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Vänligen kontakta Eventims kundservice med eventuella biljettfrågor.