Nazareth

Datum har passerat

Det legendariska classic rock-bandet Nazareth återvänder till Sverige hösten 2022 och gör nedslag på Slaktkyrkan i Stockholm den 27 september!

Nazareth bildades 1968 och från att spela på pubar i sitt hemland Skottland är de nu ett av världens mest framgångsrika rockband med en rad hitlåtar under vägen.

Superhits som ”Dream On”, ”Hair of the Dog”, ”This Flight Tonight” och tidlösa ”Love Hurts” har gjort att de sålt över 20 miljoner album och 2018 släpptes deras 24e i ordningen – ”Tattooed on My Brain”. Albumet är ett av de mest hyllade genom hela deras karriär.

Mer än ett halvsekel från starten är ”The Mighty Naz” fortfarande ett band som levererar. Vi kan utlova en spelning fulladdad med alla hits!

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Nazareths Sverigespelningar till hösten 2022. Spelningen på Slaktkyrkan i Stockholm kommer nu att äga rum den 27 september 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 18 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.