Mer livemusik åt folket!

Livemusiken är äntligen tillbaka med full kraft och detta firas såklart med ännu mer livemusik! Nu fyller vi på kalendern på KB med såväl hjärtskärande vackra toner från Christian Kjellvander, som lokala styrkor under ”Local Band / Local Brews”, som gammal hederlig rock’n’roll, som hyllningskonserter för några av musikscenens stora legender! Kan man få för mycket livemusik? Vi säger starkt nej, vad säger du?

Nya konserter:
5/11/2021 – Pedalens Pågar + Jenny Blue & The Tombstone Shadows
6/11/2021 – Local Bands / Local Brews feat. Crazy Lixx, Scandal Circus, Going To Hell In A Chevy & Basuun bryggeri
12/11/2021 – Local Bands / Local Brews feat. Vånna Inget (Duo), Amaunet & Brewkowski bryggeri
3/12/2021 – Christian Kjellvander med band
28/12/2021 – En hylling till Peps
29/11/2021 – A Tribute To Led Zeppelin
8/1/2022 – Best Of Bowie

Biljetter till samtliga konserter finns ute till försäljning nu!

PEDALENS PÅGAR
Pedalens Pågar består av fyra bandmedlemmar som spelar äkta skånsk rock’n’roll baserad på gamla Kal P. Dal-låtar. Två av bandets medlemmar lirade med Kal P. Dal så det blir många örhängen från Kalles låtskatt, uppblandat med lite go gammal hårdrock, när kvartetten återvänder till KB den 5 november! Som support denna kväll ser vi Jenny Blue & The Tombstone Shadows.

LOCAL BANDS / LOCAL BREWS FEAT. CRAZY LIXX M.FL.
Efter nypremiären av ”Local Bands / Local Brews” är det nu dags blicka framåt mot fler kvällar av Skånsk livemusik! Lördag 6 nov blir det ännu mer rock med Crazy Lixx, Scandal Circus och Going To Hell In A Chevy på scen. Vid tapparna hittar vi det Malmöbaserade bryggeriet Basuun!

LOCAL BANDS / LOCAL BREWS FEAT. VÅNNA INGET (DUO) M.FL.
Malmös bästa koncept för lokalbryggd öl och lokalkomponerad musik fortsätter! Den 12 november blir det en akustisk kväll med Vånna Inget i duoformat och Amaunet på scen. Törsten släcks denna kväll av stans mest punkiga och fyndiga bryggeri; Brewkowski!

CHRISTIAN KJELLVANDER
Hösten 2020 kom Christian Kjellvanders åttonde studiosoloskiva ”About Love and Loving Again”. Skivan skulle följts av en turné och ett par loungekonserter på KB, men pandemins andra våg satte stopp för det. Men nu är ett års vänta äntligen över! Med senaste albumet och ett par färska singlar i bagaget återvänder Christian Kjellvander med band till KB den 3 december.

EN HYLLNING TILL PEPS
Med sin underbara musik och oslagbara personlighet har Per-Åke Tommy ”Peps” Persson fyllt våra hjärtan i så många år och givit oss många oförglömliga minnen. Den 28 december kommer ännu fler härliga minnen skapas när Huggis & Balthazaar intar KB för en kärleksfull hyllningskväll till Peps Perssons person och låtskatt. Räkna med brölig allsång och fumlig dans till alla de goa dängorna, såsom ”Oh Boy”, ”Perssons Gård”, ”Falsk Matematik”, ”Hög Standard”, ”Hyreskasern”, samt många många fler när Huggis & Balthazhar med allra största respekt och vördnad för kulturarvet vidare!

A TRIBUTE TO LED ZEPPELIN
Traditionsenligt är det åter dags för Sveriges tveklöst bästa hyllningsband ”A Tribute To Led Zeppelin” att inta scenen på KB! Denna rockkvintett har kommit att bli ett återkommande inslag hos oss. Har du väl varit där när dessa grabbar kliver på scen är det lätt att förstå varför! Succé efter succé och den 29 december är det dags igen för en upplevelse som är så nära originalet man kan komma.

BEST OF BOWIE
Den 8 januari 2022 skulle den legendariske David Bowie fyllt 75 år. För att fira detta jubileum och för att hylla hans oersättliga musikskatt besöker det danska bandet Best of Bowie Malmö för att fylla KB med kärlek och förstklassig musik! Räkna med alla de största hitsen, samt de du trodde att du hade glömt. Let’s dance!