A Tribute To Led Zeppelin

Datum har passerat
OBS! Konserten sker med sittande publik. Till detta evenemang måste du kunna visa upp giltigt vaccinbevis och legitimation för att tillåtas inträde. Kom i god tid då inpasseringen kan ta längre tid än vanligt. Läs mer här.

Traditionsenligt är det åter dags för Sveriges tveklöst bästa hyllningsband ”A Tribute To Led Zeppelin” att inta scenen på KB! Denna rockkvintett har kommit att bli ett återkommande inslag hos oss. Har du väl varit där när dessa grabbar kliver på scen är det lätt att förstå varför! Succé efter succé och den 29 december är det dags igen för en upplevelse som är så nära originalet man kan komma. Var du där sist, kom igen!

OBS! På grund av de nya restriktionerna som börjar gälla den 23 december 2021 kommer konserten genomföras med sittande publik. Samtliga gäster kommer tilldelas sittplats vid inträde. Anländ gärna tillsammans med ditt sällskap för att göra det enklare för vår personal att placera er. Observera även att vi i enlighet med rådande restriktioner kräver att samtliga besökare uppvisar ett vaccinationsbevis för att ges tillträde till spelstället.

I stort sett alla som gillar någon form av rock har en relation till Led Zeppelin – ett av tidernas mest ikoniska band. Är du en av de lyckliga som faktiskt fick se Led Zeppelin på tiden det begav sig? Eller tillhör du den stora massan som aldrig haft möjligheten? Oavsett vilket så bjuder vi här in till en kväll där du får chansen att drömma dig tillbaka till svunna tider för en stund. Slut ögonen och låt sinnena få färdas till 70-talet och Led Zeppelins bombastiska konserter.

”A Tribute To Led Zeppelin” består som alltid av dessa välrenommerade musiker:
Pontus Snibb – trummor
Staffan Österlind – gitarr
Johan Pihleke – sång
Sampo Axelsson – bas
Magnus Nörrenberg – keyboard

The songs remain the same…