Pedalens Pågar

+ Jenny Blue & The Tombstone Shadows

Datum har passerat

Pedalens Pågar består av fyra bandmedlemmar som spelar äkta skånsk rock’n’roll baserad på gamla Kal P. Dal-låtar. Två av bandets medlemmar lirade med Kal P. Dal så det blir många örhängen från Kalles låtskatt, uppblandat med lite go gammal hårdrock, när kvartetten återvänder till KB den 5 november! Som support denna kväll ser vi Jenny Blue & The Tombstone Shadows.

Pedalens Pågar står för glad rock’n’roll med mottot att ingen ska kunna sitta still medan de är på scen. Tillsammans tar de den klassiska skånerocken in i tjugohundratalet – musik som både rockar och rullar, men med lite tyngre sound. Genom musiken vill de hylla minnet av Kal P. Dal och hålla hans låtar levande!

Pedalens Pågar består av:
Janne Knuda – Bas
Jan Morge – Gitarr
Lasse Lindskough – Sång
Niclas Andersson – Trummor

Support:Jenny Blue & The Tombstone Shadows
Om man skall tro Jefferson Blues Magazine och Expressens Olle Berggren så får Malmö’s Jenny Jonasson anses som en av Skånes blues & soul-drottningar. Med sin egen hybrid av Aretha & Janis verkar hon i otaliga musikaliska samarbeten, både med sitt eget Blues Sisters samt körarbete till bl.a. Mikael Rickfors mfl. Senaste projektet Tombstone Shadows med rötter på Österlen är en akustisk kvartett med rutinerade musiker som tolkar bortglömda örhängen i genrerna Blues, Soul och Pop på ett helt eget, svängigt, ärligt och naket sätt.