Y&T återvänder till Sverige hösten 2022

EUROPATURNÉN 2022 ÄR INSTÄLLD PGA SJUKDOM!

Hösten 2022 återvänder det amerikanska hårdrocks-bandet Y&T till Sverige för att förära oss med tre konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Datum:
6/10/2022 – Stockholm, Slaktkyrkan
7/10/2022 – Göteborg, Pustervik
8/10/2022 – Malmö, KB

Y&T har sedan mitten av 70-talet varit ett av de allra hårdast arbetande hårdrocks-banden. Idogt turnerande har gjort bandet inte bara till stora publik-favoriter utan även ett live-band att räkna med! Det hela började på svettiga rockklubbar runt om i USA och växte till utsålda arenor i hela världen. Kaliforniens Y&T satte under de följande årtiondet standarden för hur hårdrock skulle låta och turnerade med ikoner som Ozzy Osbourne, AC/DC, Aerosmith och Mötley Crüe.

Med en imponerande diskografi har de genom åren sålt mer än fyra miljoner skivor och gjort sig kända för odödliga rocklåtar som ”Forever”, ”Rescue Me”, ”Mean Streak” och ”Summertime Girls”. Så sent som 2010 släpptes albumet ”Facemelter”, som var bandets första platta på hela 13 år.

Y&T är Dave Meniketti, John Nymann, Mike Vanderhule och Aaron Leigh. Gör er redo för en kväll fylld av klassisk hårdrock, svett och leverans!