Y&T

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Hösten 2021 återvänder det amerikanska hårdrocks-bandet Y&T till Stockholm med sin ”Earthshaker 40th Anniversary”-turné! Bandet kommer spela albumet i sin helhet tillsammans med en rad Y&T-klassiker när de nedslag på Slaktkyrkan den 7 oktober!

Y&T har sedan mitten av 70-talet varit ett av de allra hårdast arbetande hårdrocks-banden. Idogt turnerande har gjort bandet inte bara till stora publik-favoriter utan även ett live-band att räkna med! Det hela började på svettiga rockklubbar runt om i USA och växte till utsålda arenor i hela världen. Kaliforniens Y&T satte under de följande årtiondet standarden för hur hårdrock skulle låta och turnerade med ikoner som Ozzy Osbourne, AC/DC, Aerosmith och Mötley Crüe.

Med en imponerande diskografi har de genom åren sålt mer än fyra miljoner skivor och gjort sig kända för odödliga rocklåtar som ”Forever”, ”Rescue Me”, ”Mean Streak” och ”Summertime Girls”. Så sent som 2010 släpptes albumet ”Facemelter”, som var bandets första platta på hela 13 år.

Y&T är Dave Meniketti, John Nymann, Mike Vanderhule och Aaron Leigh. Gör er redo för en kväll fylld av klassisk hårdrock, svett och leverans!

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har Y&T bestämt sig att flytta fram årets Europaturné till hösten 2021. Konserten på Slaktkyrkan i Stockholm kommer nu att äga rum den 7 oktober 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!