Y&T

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Hösten 2022 återvänder det amerikanska hårdrocks-bandet Y&T till Göteborg! Räkna med en rad Y&T-klassiker när de nedslag på Pustervik den 7 oktober!

Y&T har sedan mitten av 70-talet varit ett av de allra hårdast arbetande hårdrocks-banden. Idogt turnerande har gjort bandet inte bara till stora publik-favoriter utan även ett live-band att räkna med! Det hela började på svettiga rockklubbar runt om i USA och växte till utsålda arenor i hela världen. Kaliforniens Y&T satte under de följande årtiondet standarden för hur hårdrock skulle låta och turnerade med ikoner som Ozzy Osbourne, AC/DC, Aerosmith och Mötley Crüe.

Med en imponerande diskografi har de genom åren sålt mer än fyra miljoner skivor och gjort sig kända för odödliga rocklåtar som ”Forever”, ”Rescue Me”, ”Mean Streak” och ”Summertime Girls”. Så sent som 2010 släpptes albumet ”Facemelter”, som var bandets första platta på hela 13 år.

Y&T är Dave Meniketti, John Nymann, Mike Vanderhule och Aaron Leigh. Gör er redo för en kväll fylld av klassisk hårdrock, svett och leverans!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Y&T bestämt att flytta fram höstens Europaturné ytterligare. Konserten på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 7 oktober 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare Göteborgsdatumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Ticksters kundservice för återköp, dock senast den 4 juni 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Ni som köpte biljetter till Valand ska ha fått ett mail från Tickster den 30-6-2020 med mer info om byte av biljett.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!