Vi fyller på livestreamingsprogrammet!

Vi fortsätter att pumpa ut livemusik från Bergsgatan i Malmö och fyller på kalendern med fyra nya livestreamade konserter!

Kommande sändningar:
9/5 – Mats Ronander & Band
16/5 – Världens Snabbaste Allsång® med Cornelius Löfmark
23/5 – Joddla med Siv
5/6 – Johnossi

Mats Ronander & Band
Lördag den 9 maj kl. 21.00 gör en av Sveriges mest meriterade musiker och artister en livestream från KB i Malmö. Med sin omissigenkännliga stil som gitarrist, munspelare och sångare ställer sig Mats Ronander och band på vår scen för en rockshow där han blandar aldrig tidigare framfört material från albumet ”Malla Motel” med sina mest älskade sånger.

Världens Snabbaste Allsång®
Tänk att det skulle ta ett virus innan Världens Snabbaste Allsång® ställde sig på KB:s scen och framförde sin fantastiska allsångsunderhållning. Med på allsångsgillet är allsångsledaren Cornelius Löfmark och såklart livebandet Elton Bolton. Det blir 40 låtar på 60 minuter i 120 kmh/tim med ALLA fönster och balkongdörrar öppna. Det ryktas även att Sven Melander är med på länk, men detta kan vi varken bekräfta eller dementera. ”SES PÅ KB” lördag 16 maj klockan 21.00!

Joddla med Siv
Ålarnas skräck anammar den senaste flugan och ger sig ut på nätet! Lördag den 23 maj kl. 21.00 ställer sig Joddla med Siv på KB:s scen för att på ett nästintill oförskämt sätt tränga sig in i varje villig persons vardagsrum. Natta ungarna och ställ undan finvasen – nu blir det åka av!

Johnossi
Med lössläppt frenesi och episka tongångar kommer Johnossi som en knockout rakt in i ditt vardagsrum. Fredagen den 5 juni klockan 21:00 blir det garanterat rå, explosiv, rock i en livestream direkt från KB:s klassiska scen.

Donationer för de olika konserterna mottas med öppna armar via Swish, PayPal och i form av stödbiljetter och stöttar lokala kulturaktörer genom att fördelas mellan banden, KB och film-teamet.

Mer information om aktuella sändningskanaler och donationer finns i respektive event. Ännu fler sändningar kommer släppas inom kort.