Världens Snabbaste Allsång

Datum har passerat
Donationer:
Swish: 123 126 85 80
Paypal: vsa@kulturbolaget.se
Bjud bandet på en öl: 70:- (Swish/PayPal)

KB presenterar Världens Snabbaste Allsång® med Cornelius Löfmark och livebandet Elton Bolton livestreamat direkt in i vardagsrummet lördag den 16 maj.

Tänk att det skulle ta ett virus innan Världens Snabbaste Allsång® ställde sig på KB:s scen och framförde sin fantastiska allsångsunderhållning. Med på allsångsgillet är allsångsledaren Cornelius Löfmark och såklart livebandet Elton Bolton. Det kommer bli en speciell kväll på alla sätt och vis eftersom VSA:s show bygger på en publik som interagerar och sjunger med.

Det blir 40 låtar på 60 minuter i 120 kmh/tim med ALLA fönster och balkongdörrar öppna. Och för er som inte vet vad VSA är, så kan vi säga att det är det näst roligaste du någonsin upplevt. Så bänka dig framför skärmen med 1,5 meter avstånd till vänner, familj, respektive, gamla ex, nya- och gamla förmågor (utom riskgrupp då förstås), arbetskollegor och annat löst folk ni hittar.

Det ryktas att Sven Melander är med på länk men detta kan vi varken bekräfta eller dementera. Däremot kan vi lova att Anders Tegnell inte kommer visa några grafiska kurvor, så mycket vet vi. ”SES PÅ KB” lördag 16 maj klockan 21.00!

Coronakram från VSA & KB.

PS: Stödbiljetter, veckopeng, Swish och andra allmosor är såklart väldigt uppskattat i dessa tider.