Mats Ronander & Band

Datum har passerat

En av Sveriges mest meriterade musiker och artister gör en livestream från KB i Malmö lördag den 9 maj kl. 21.00!

Mats ”Malla” Ronanders musikerkarriär tog fart på allvar när han som tonåring ersatte Peps Persson i bandet Blues Quality. Ronander, uppvuxen i Örebro, flyttade till Stockholm där hans rykte som skicklig musiker spred sig i artistkretsarna och Ronander blev snabbt en flitigt anlitad turné- och studiomusiker. Artister som Ulf Lundell, Ted Gärdestad, Pugh Rogefeldt och inte minst ABBA är bara några i raden av de många artister som har använt sig av Mats Ronanders tjänster genom åren.

På 80-talet inledde Ronander en framgångsrik karriär som artist i eget namn som fram till idag har resulterat i över tio soloalbum där det rykande färska albumet ”Malla Motel” släpptes för bara en månad sen.

Med sin omissigenkännliga stil som gitarrist, munspelare och sångare ställer sig Mats Ronander och band på Kulturbolagets scen för en rockshow där han blandar aldrig tidigare framfört material från albumet ”Malla Motel” med sina mest älskade sånger.

Donationer mottas med öppna armar via Swish, PayPal och i form av stödbiljetter och stöttar lokala kulturaktörer genom att fördelas mellan bandet, KB och film-teamet.

Mats Ronander Band är:
Mats Ronander – sång, munspel & gitarr
Pelle Jernryd – gitarr
Magnus Nörrenberg – keyboard
Micke Björk bas
Staffan Brodén – trummor