Hank von Hell adderar Göteborg och Malmö till höstens turné

Efter Hank von Hells comeback på de stora scenerna för knappt ett år sedan har han redan hunnit släppa ett succéalbum och gjort klubbturnéer i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Sommaren 2019 har tillbringats på några av Europas största rockfestivaler och i denna stund fullgörs inspelningar av det kommande andra albumet som ska släppas till hösten. Nu står det klart att även Göteborg och Malmö får sin beskärda del av Hank von Hell i slutet av november när stopp på Pustervik och KB adderas till höstens turnéschema! Support på båda spelningarna blir Skallbank. I Göteborg ser vi dessutom The Drippers som opener och i Malmö blir det Liar Thief Bandit.

Biljetter släpps på måndag den 5 augusti klockan 10.00.

Datum:
28/11 – Göteborg, PustervikBiljetter
29/11 – Malmö, KBBiljetter

2010 förlorade rockvärlden en av sina största. Den ikoniska frontmannen i Turbonegro, Hank von Helvete, klev av scenen, lade hatten på hyllan och deklarerade att han aldrig någonsin skulle ta den på sig igen. Fans över hela världen har sedan dess trånat efter en comeback. Hank har enträget understrukit att det aldrig kommer hända. Men, likt Fågel Fenix reste sig Hans-Erik Dyvik Husby ur askan, och i elden återföddes Hank von Hell!

Efter åtta års tystnad återvände Hank von Hell hösten 2018 med den bejublade solodebuten ”Egomania”. Släppet följdes upp med utsålda konserter från Sundsvall i norr till München i söder. Sverigeturnén hösten 2019 blir både bokslut för året som varit och starten på det som komma skall – Hank von Hell är här för att stanna!