Hank von Hell

+ Skallbank, Liar Thief Bandit

Datum har passerat

Efter Hank von Hells comeback på de stora scenerna för knappt ett år sedan har han redan hunnit släppa ett succéalbum och gjort klubbturnéer i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Sommaren 2019 har tillbringats på några av Europas största rockfestivaler och i denna stund fullgörs inspelningar av det kommande andra albumet som ska släppas till hösten. Nu står det klart att även Malmö får sin beskärda del av Hank von Hell i höst när han intar scenen på KB den 29 november! Som support ser vi dessutom Skallbank och Liar Thief Bandit!

2010 förlorade rockvärlden en av sina största. Den ikoniska frontmannen i Turbonegro, Hank von Helvete, klev av scenen, lade hatten på hyllan och deklarerade att han aldrig någonsin skulle ta den på sig igen. Fans över hela världen har sedan dess trånat efter en comeback. Hank har enträget understrukit att det aldrig kommer hända. Men, likt Fågel Fenix reste sig Hans-Erik Dyvik Husby ur askan, och i elden återföddes Hank von Hell!

Efter åtta års tystnad återvände Hank von Hell hösten 2018 med den bejublade solodebuten ”Egomania”. Släppet följdes upp med utsålda konserter från Sundsvall i norr till München i söder. Sverigeturnén hösten 2019 blir både bokslut för året som varit och starten på det som komma skall – Hank von Hell är här för att stanna!

Support: Skallbank
Karlstadsbördiga Skallbank blandar den råa energin av klassiska rock’n’roll-riffar med brutalt metallskrik. Förbered dig för en musikalisk käftsmäll!

Opener: Liar Thief Bandit
Malmötrion Liar Thief Bandit tar aldrig ett steg tillbaka. Med ständig fokus framåt ger denna trio 70-talsrocken ett uppsving och senare garage-rock ett ordentligt lyft. Ingen lämnas oberörd när detta konstant turnerande band kliver på scen med till synes obegränsad energi och ändlöst medryckande melodier.