Witchery och Akani klara som support till The Haunted

En galet stark turné blir nu ännu starkare när både Witchery och Akani tillkommer som support till The Haunted i Göteborg, Stockholm och Malmö!

Termen supergrupp har ofta använts när man pratar om Witchery, inte helt osökt med tanke på medlemmarnas bakgrund och andra åtaganden. Klart är i alla fall att de under tjugo år har berikat världen med sin thrashande variant av speedmetal. Det senaste och tillika sjätte albumet, ”In His Infernal Majesty’s Service”, släpptes i höstas. Det är inte allt för ofta man får se Witchery live så höstens gig bör absolut inte missas!

Akani startades 2012 som ett sidoprojekt, och består numera av Jorge Rosado (Merauder), Daniel Antonsson (The Resistance, ex Soilwork, Dark Tranquillity), Anders Löwgren (Dead Reprise, Prison Riot), och Daniel Cederborg (Dead Reprise, Path of no return). Välkända namn inom New York hardcore-scenen och den svenska metal-scenen. Bandet släppte sitt första fullängdsalbum i fjol och gör sig nu redo att köra över Göteborg, Stockholm och Malmö med sitt blytunga sound.

Datum:
21/9 – Göteborg, PustervikKöp Biljett
22/9 – Stockholm, Debaser StrandKöp Biljett
23/9 – Malmö, KBKöp Biljett