The Haunted

+ Witchery, Akani

22 september Debaser StrandStockholm

  • 320 kr
  • 18 år

I augusti är det äntligen dags för The Haunted att återigen presentera ny musik för världen. Det efterföljs av en turné som inkluderar nedslag på Debaser Strand i Stockholm den 22 september tillsammans med både Witchery och Akani som support!

THE HAUNTED
2013 var ett omtumlande år för The Haunted, men efter att ha välkomnat trummisen Adrian Erlandsson och sångaren Marco Aro tillbaka i bandet och kompletterat sättningen med gitarristen Ola Englund reste sig bandet ur askan och tog nya tag. Det resulterade i det hyllade albumet ”Exit Wounds” (2014) och nu är tiden kommen för nästa platta och ännu en turné. Svettigt mangel utlovas, missa inte!

Hemsida | Facebook | Spotify

WITCHERY
Termen supergrupp har ofta använts när man pratar om Witchery, inte helt osökt med tanke på medlemmarnas bakgrund och andra åtaganden. Klart är i alla fall att de under tjugo år har berikat världen med sin thrashande variant av speedmetal. Det senaste och tillika sjätte albumet, ”In His Infernal Majesty’s Service”, släpptes i höstas. Det är inte allt för ofta man får se Witchery live så höstens gig bör absolut inte missas!

Facebook | Spotify

AKANI
Akani startades 2012 som ett sidoprojekt, och består numera av Jorge Rosado (Merauder), Daniel Antonsson (The Resistance, ex Soilwork, Dark Tranquillity), Anders Löwgren (Dead Reprise, Prison Riot), och Daniel Cederborg (Dead Reprise, Path of no return). Välkända namn inom New York hardcore-scenen och den svenska metal-scenen. Bandet släppte sitt första fullängdsalbum i fjol och gör sig nu redo att köra över Stockholm med sitt blytunga sound.

Hemsida | Facebook | Spotify

Observera att åldersgränsen är 18 år med förköpsbiljett och 20 år i dörren.