The Haunted

+ Witchery

1 oktober PustervikGöteborg

  • 320 kr
  • 18 år

I augusti är det äntligen dags för The Haunted att återigen presentera ny musik för världen. Det efterföljs av en turné som inkluderar nedslag på Pustervik i Göteborg den 1 oktober tillsammans med Witchery som support!

THE HAUNTED
2013 var ett omtumlande år för The Haunted, men efter att ha välkomnat trummisen Adrian Erlandsson och sångaren Marco Aro tillbaka i bandet och kompletterat sättningen med gitarristen Ola Englund reste sig bandet ur askan och tog nya tag. Det resulterade i det hyllade albumet ”Exit Wounds” (2014) och nu är tiden kommen för nästa platta och ännu en turné. Svettigt mangel utlovas, missa inte!

Hemsida | Facebook | Spotify

WITCHERY
Termen supergrupp har ofta använts när man pratar om Witchery, inte helt osökt med tanke på medlemmarnas bakgrund och andra åtaganden. Klart är i alla fall att de under tjugo år har berikat världen med sin thrashande variant av speedmetal. Det senaste och tillika sjätte albumet, ”In His Infernal Majesty’s Service”, släpptes i höstas. Det är inte allt för ofta man får se Witchery live så höstens gig bör absolut inte missas!

Facebook | Spotify

VIKTIG INFORMATION:
Konserten med The Haunted och Witchery på Pustervik flyttas till 1/10. Detta på grund av omständigheter varken arrangör eller bandet har kontroll över. Köpt biljett gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Har du ej möjlighet att gå det nya datumet löser du in din biljett på respektive inköpsställe, valfritt Ticketmaster-ombud eller hos Pusterviksbiljetter senast 29 september. Efter detta datum återbetalas inga biljetter.