Vi som älskar 90-talet fyller på med bonussläpp!

Sommaren närmar sig med stormsteg och peppen inför årets största nostalgiparty är total! För att höja stämningen ytterligare ett snäpp kan vi idag presentera fantastiska Twenty 4 Seven som bonussläpp till alla fyra städer!

Twenty 4 Seven är en holländsk eurodance-akt som bildades 1989. Deras första singel ”I Can’t Stand It!” nådde sjunde plats på Englandslistan. 1993 släppte de den stora hiten ”Slave To The Music” som snabbt följdes upp med fler hits som ”Is It Love” och ”Take Me Away”, vilka gjorde gruppen till ett stort internationellt namn. Efter 11 års tystnad gjorde Twenty 4 Seven comeback 2007 och levererade en sprudlande show under förra årets upplaga av ”Vi som älskar 90-talet”. Vi är därför otroligt glada över att återigen få välkomna dem till vårt storslagna 90-talsparty!

Festivalen går av stapeln juli 2017 i Stockholm, Göteborg, Kalmar och Malmö. Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!

Biljetter: Ett fåtal Early Bird-biljetter för 495 kr finns kvar att köpa via Kulturbolaget.se, 90talet.party och Biljettforum.se.

Den kompletta lineupen:
Aqua
E-Type*
Vengaboys
Corona**
Alice DJ**
Markoolio**
Pandora
Technotronic
Snap!
2 Unlimited
DJ Sash!
Culture Beat
Dr. Alban Vs. Haddaway
Paradisio*
Basic Element*
Rob N Raz feat. D-Flex*
Twenty 4 Seven
Captain Hollywood
Masterboy**
Brooklyn Bounce
Whigfield
Toy-Box
Safri Duo
Me & My
Världens Snabbaste Allsång® med Nic Schröder & Elton Bolton

*Endast Stockholm/Göteborg/Kalmar
**Endast Malmö

Datum:
8/7 – Stockholm, Zinkensdamms IP
15/7 – Göteborg, Slottsskogsvallen
22/7 – Kalmar, Fredriksskans IP
29/7 – Malmö, Mölleplatsen