Vi som älskar 90-talet 2017

22 juli Fredriksskans IPKalmar

  • Från: 495 kr
  • 18 år

Succén kommer till Kalmar! Lördag den 22 juli är det dags att mötas upp på Fredriksskans IP i Kalmar för att njuta av högklassig stämning, prima musik, sköna människor och ypperlig dans!

Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det blir internationella storbokningar blandat med svenska talanger när vi samlar runt 20 artister och hyllar dem för de avtryck och refränger som har etsat sig fast i allas våra huvud. Det här är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och känslostormar och 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det begav sig.

Hittills klara artister: Aqua, DJ Sash!, E-Type, Vengaboys, Pandora, Snap!, Culture Beat, 2 Unlimited, Basic Element, Toy-Box, Rob N Raz feat. D-Flex, Dr. Alban Vs. Haddaway, Captain Hollywood, Brooklyn Bounce, Whigfield, Me & My samt Världens Snabbaste Allsång med Nic Schröder & Elton Bolton. Fler artister tillkommer!

Området öppet: 11.30-00.00
Första band på scen: 13.00

FESTIVALBILJETTER
Det finns ett begränsat antal early bird-biljetter indelat i följande prisnivåer:
195 kr – Slut!
295 kr – Slut!
395 kr – Slut!
495 kr
Ordinarie pris: 595 kr

VIP-BILJETTER
Med VIP-biljetter får ni tillgång till: Separat VIP-entré och förbandningsmöjlighet, separat bar och restaurang med personlig service på avgränsad VIP-hylla i två etage samt vattenspolande toaletter.
Begränsat antal rabatterade VIP-biljetter: 545 kr – Slut!
Ordinarie pris VIP-biljett: 745 kr