Vi som älskar 90-talet 2017

Datum har passerat

Succén kommer till Stockholm! Lördag den 8 juli är det dags att mötas upp på Zinkensdamms IP i Stockholm för att njuta av högklassig stämning, prima musik, sköna människor och ypperlig dans!

Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det blir internationella storbokningar blandat med svenska talanger när vi samlar runt 20 artister och hyllar dem för de avtryck och refränger som har etsat sig fast i allas våra huvud. Det här är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och känslostormar och 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det begav sig.

Årets lineup: Aqua, E-Type, DJ Sash!, Vengaboys, Pandora, Snap!, 2 Unlimited, Technotronic, Peter Andre, Culture Beat, Basic Element, Paradisio, Dr. Alban Vs. Haddaway, Captain Hollywood, Twenty 4 Seven, Rob N Raz feat. D-Flex, Brooklyn Bounce, Whigfield, Toy-Box, Safri Duo, Me & My samt Världens Snabbaste Allsång med Nic Schröder & Elton Bolton.

KOLLA IN ÅRETS SPELSCHEMA

Området öppet: 11.30-00.00
Första band på scen: 13.00

FESTIVALBILJETTER
Det finns ett begränsat antal early bird-biljetter indelat i följande prisnivåer:
195 krSlut!
295 krSlut!
395 krSlut!
495 krSlut!
Ordinarie pris: 595 kr

VIP-BILJETTER
Med VIP-biljetter får ni tillgång till: Separat VIP-entré och förbandningsmöjlighet, separat bar och restaurang med personlig service på avgränsad VIP-hylla i två etage samt vattenspolande toaletter.Boka bord på VIP-restaurangen här!
Begränsat antal rabatterade VIP-biljetter: 545 krSlut!
Ordinarie pris VIP-biljett: 745 krSlut!