Vi som älskar 90-talet fyller på lineupen med tre nya namn

Vi pumpar upp festivalstämningen med Technotronic och Safri Duo till samtliga fyra städer! Dessutom adderas Paradisio till alla datum utom Malmö. Vi som Älskar 90-talet blir därmed komplett i Stockholm, Göteborg och Kalmar!

Technotronic var belgiska Jo Bogaerts studioprojekt, där Ya Kid K rappade loss över hans hårda bastrumma. Menat som underground, men som tog över hela världen. “Pump Up the Jam” har blivit en av den tidens absolut främsta klassiker!
 
Danska musikduon Safri Duo kännetecknas av slagverk i kombination med electronica. Den klassiskt skolade duon släppte ett halvt dussin album under 90-talet och slog igenom stort med låten ”Played-A-Live (The Bongo Song)”.

Paradisio är en belgisk grupp, som påbörjade sin resa -94. Genombrottet kom med låten ”Bailando” ett par år senare. ”Bailando” betyder dans på spanska, och det var också vad hiten fick många att göra sommaren -96.

Festivalen går av stapeln juli 2017 i Stockholm, Göteborg, Kalmar och Malmö. Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!

Biljetter: Ett fåtal Early Bird-biljetter för 495 kr finns kvar att köpa via Kulturbolaget.se, 90talet.party och Biljettforum.se.

Klara artister:
Aqua
E-Type*
DJ SASH!
Vengaboys
Pandora
SNAP!
Technotronic
2 Unlimited
Culture Beat
Paradisio*
Basic Element*
Rob N Raz feat. D-Flex*
Dr. Alban Vs. Haddaway
Captain Hollywood
Brooklyn Bounce
Whigfield
Toy-Box
Safri Duo
Me & My
Världens Snabbaste Allsång® med Nic Schröder & Elton Bolton

Fler artister tillkommer i Malmö!
*Endast Stockholm/Göteborg/Kalmar

Datum:
8/7 – Stockholm, Zinkensdamms IP
15/7 – Göteborg, Slottsskogsvallen
22/7 – Kalmar, Fredriksskans IP
29/7 – Malmö, Mölleplatsen