Sista namnen klara för Vi som älskar 90-talet i Malmö

Nu fullbordar vi på programmet i Malmö med fyra nya exklusiva namn! Corona, Markoolio, Alice DJ och Masterboy klara för Vi som älskar 90-talet på Mölleplatsen. I och med detta släpp är även Malmös line-up komplett och taggen inför sommarens största nostalgiparty är total!

Corona är den italienska eurodance-akten som under ledning av Olga Souza tog världen med storm 1994 med sin superhit ”The Rythm of the Night”, följt av lika storslagna ”Baby Baby” nästkommande år.

Den sverigefinske rapparen Markoolio behöver knappast någon introduktion på den svenska musikscenen. Med sina skojfriska låttexter vann han snabbt över Sveriges hjärtan med hits såsom ”Vi drar till fjällen”, ”Sommar och sol” och inte minst ”Mera mål”.

Du kan inte stava ”90-talsdisco” utan Alice DJs dunderhit ”Better Off Alone”. Dagens ungdom kanske känner igen den oförglömliga melodislingan från David Guettas ”Play Hard”, men vi nittiotalister vet minsann var det började.

Masterboy är antagligen en av de främsta företrädarna för 90-talets eurodance-musik. Hits som ”Feel the Heat of the Night” och ”Generation Love” gör det svårt att inte brista ut i dans.

Festivalen går av stapeln juli 2017 i Stockholm, Göteborg, Kalmar och Malmö. Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!

Biljetter: Ett fåtal Early Bird-biljetter för 495 kr finns kvar att köpa via Kulturbolaget.se, 90talet.party och Biljettforum.se.

Klara artister:
Aqua
E-Type*
Vengaboys
Corona**
Alice DJ**
Markoolio**
Pandora
Technotronic
Snap!
2 Unlimited
DJ Sash!
Culture Beat
Paradisio*
Basic Element*
Rob N Raz feat. D-Flex*
Dr. Alban Vs. Haddaway
Captain Hollywood
Masterboy**
Brooklyn Bounce
Whigfield
Toy-Box
Safri Duo
Me & My
Världens Snabbaste Allsång® med Nic Schröder & Elton Bolton

*Endast Stockholm/Göteborg/Kalmar
**Endast Malmö

Datum:
8/7 – Stockholm, Zinkensdamms IP
15/7 – Göteborg, Slottsskogsvallen
22/7 – Kalmar, Fredriksskans IP
29/7 – Malmö, Mölleplatsen