Nya artister till Vi som älskar 90-talet

Nu släpps fler artister till sommarens skönaste fest och ökar pulsen rejält för alla 90-talsfans! Stockholm, Göteborg och Kalmar får besök av eurodancens okrönte konung E-Type, energiska Basic Element och den legendariska duon Rob N Raz i sällskap av D-Flex.

Vikingen E-Type avslutade fjolårets festival i Malmö med en häftig show bestående av eldkastare, raketer och en frontfigur som klättrade i ljusriggen. Han slog igenom i början av 90-talet med ”Set the World on Fire”. 1995 vann han pris för bästa låt och bästa artist på svenska Dance Music Awards, och har genom åren kammat hem fler priser som Rockbjörn och Grammis. Vi ser fram mot att välkomna honom till partajet i sommar!
 
Basic Element grundades i Malmö i början av 90-talet. Första singeln ”Move Me” följdes av flertalet hits genom nämnda årtionde. Senaste singeln ”Good To You” släpptes så sent som i fjol.
 
Rasmus ”Raz” Lindvall alias ”Dj Raz” är en av Sveriges mest kända och erkända DJs, producenter och låtskrivare. Han teamade sent 80-tal upp med Robert ”Rob” Wåtz och succén var ett faktum. De har samarbetat med många artister; Papa Dee, Leila K, Dr Alban och Ace of Base för att nämna några. Nu är det dags för ett DJ-set i sommar tillsammans med sin gamla vapendragare David Seisay, mer känd som D-Flex!
 
Inom kort kommer vi även att presentera nya namn för festivalen i Malmö.

Festivalen går av stapeln juli 2017 i Stockholm, Göteborg, Kalmar och Malmö. Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!

Biljetter: Early Bird-biljetter för 395 kr och 495 kr är släppta och finns att köpa via Kulturbolaget.se, 90talet.party och Biljettforum.se.

Hittills klara artister:
Aqua
E-Type*
DJ SASH!
Vengaboys
Pandora
SNAP!
Culture Beat
2 Unlimited
Basic Element*
Rob N Raz feat. D-Flex*
Dr. Alban Vs. Haddaway
Toy-Box
Captain Hollywood
Brooklyn Bounce
Whigfield
Me & My
Världens Snabbaste Allsång® med Nic Schröder & Elton Bolton
Fler artister tillkommer!

*Endast Stockholm/Göteborg/Kalmar

Datum:
8/7 – Stockholm, Zinkensdamms IP
15/7 – Göteborg, Slottsskogsvallen
22/7 – Kalmar, Fredriksskans IP
29/7 – Malmö, Mölleplatsen