Återförenade Aqua till Vi som älskar 90-talet!

Sommaren 2016 gjorde musikfestivalen Vi som älskar 90-talet sitt inträde på svensk mark. Malmö stod för värdskapet och närmare tiotusen 90-talsentusiaster höll fanan högt i Pildammsparken. Nästa sommar utökas festivalen till att omfatta fyra städer; förutom Malmö – Stockholm, Göteborg och Kalmar!

Äntligen kan vi också få presentera första omgången av 2017 års artister! Danska Aqua har efter 5 års paus återförenats och sätter standarden på nästa sommars line-up. Det blir fyra exklusiva spelningar i Sverige.

En annan efterlängtad comeback, nämligen Toy-Box, även de från Danmark kommer att lysa starkt på sommarhimlen. Dr. Alban och Haddaway gjorde succé på varsitt håll i fjol, men nu återkommer de med ett gemensamt set som garanterat kommer att sätta dansbyxorna i brand.

Med ytterligare klara artister som Pandora, Vengaboys, SNAP!, Culture Beat, 2 Unlimited, Captain Hollywood och Whigfield blir det helt enkelt en ljuvlig kombo av nya artister men också de vi gillade allra bäst från 2016! Gemensamt för alla är dock att det blir svårt att stå still när de väl kör sitt race på scen.

Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det blir internationella storbokningar blandat med svenska talanger när vi samlar runt 20 artister och hyllar dem för de avtryck och refränger som har etsat sig fast i allas våra huvud. Det här är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och känslostormar och 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det begav sig.

Biljetter:
Det kommer att finnas ett begränsat antal early bird-biljetter indelat i följande prisnivåer: 195 kr, 295 kr, 395 kr, 495 kr. När alla early bird-biljetter är slut släpper vi dem till ordinarie pris: 595 kr. Det kommer även finnas VIP-biljetter. Early bird VIP-biljetter kostar 545 kr och när dessa är slut är ordinarie pris 745 kr.

Biljetterna till Malmö är redan släppta och biljetterna till de övriga städerna släpps på lördag den 3 december kl 13.00 via 90talet.party, Kulturbolaget.se och Biljettforum.se.

Hittills klara artister:
Aqua
Toy-Box
Vengaboys
Pandora
SNAP!
Culture Beat
2 Unlimited
Captain Hollywood
Whigfield
Dr. Alban Vs. Haddaway
Fler artister tillkommer!

Datum:
8/7 – Stockholm, Zinkensdamms IP
15/7 – Göteborg, Slottsskogsvallen
22/7 – Kalmar, Fredriksskans IP
29/7 – Malmö, Mölleplatsen