Under några sommarkvällar i augusti och september arrangerar vi utomhusshower med några av Sveriges absolut främsta artister. På amfiteatern i Pildammsparken utlovas oförglömliga kvällar med underhållning i toppklass och skön stämning.

>>> KÖP BILJETTER NU <<<

KLARA ARTISTER:
11/8 – Anna Ternheim (Solo)
12/8 – Nisse Hellberg med band
13/8 – Thorbjørn Risager & The Black Tornado, support Andi Almqvist
14/8 – Fricky
15/8 – Emil Jensen
19/8 – Måns Zelmerlöw
20/8 – Standup med Magnus Betnér, Carl Stanley och Henrik Nyblom – UTSÅLT!
21/8 – Timbuktu & MASAKA Trio – EXTRAINSATT MATINÉKONSERT!
21/8 – Timbuktu & MASAKA Trio – UTSÅLT!
3/9 – Albin Lee Meldau
4/9 – Mando Diao (Acoustic) – UTSÅLT!
5/9 – Markus Krunegård – UTSÅLT!
9/9 – Jill Johnson
10/9 – Sabina Ddumba
12/9 – Weeping Willows

PRAKTISK INFORMATION
Pildammsteatern är en amfiteater utomhus i vackra Pildammsparken i centrala Malmö. Evenemangen genomförs med sittande publik med avstånd, allt enligt Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner. Biljetterna säljes som onumrerade men med bestämd sektion.

På Pildammteatern finns det 4 sektioner. A, B, C och D.
A = Sidosektion
B = Mittsektion
C = Mittsektion
D = Sidosektion
Rullstolsbiljett, framför D = Sidosektion. Köps via Eventims kundservice 0771-130 150

Mat och alkohol är inte tillåtet att ta med, PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat, dryck (öl, cider, vin, cava, alkoholfri öl, kaffe, läsk och vatten) finns på området. På menyn finns det bacon & cheeseburgare, kycklingburgare, haloumiburgare, Pease vegansk burgare samt haloumisallad (kan fås vegansk) eller kycklingsallad. Samtliga rätter kostar 110 kr och går att få glutenfritt. Innan klockan 18:00 är det är halva priset på mat!

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangör eller arena ansvarar inte för saker lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen effektförvaring på arenan.

Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen är även barnvagnar inte tillåtna.

Det finns ingen möjlighet för uthämtning av biljetter på plats.

Ta väl hand om Pildammsteatern som är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!