Reggae KISS

Datum har passerat

Fredagen den 27 januari provar vi något nytt och bjuder in till AW på KB! På scen ser vi det högst unika, men ack så bra, coverbandet Reggae KISS. För den som är hungrig serveras det buffé från vår uppskattade restaurang Scania! Bjud med kollegorna och fira in helgen på KB – AW-priser i baren och fri entré hela kvällen!

MAT
Kvällen till ära serverar vi en buffé från restaurang Scania, som består av sydkoreansk och mexikansk fusion. Släng ihop dina egna tacos, blanda en egengjord bibimbap eller komponera en helt egen rätt som passar dig!

Pris: 195 kr (dryck ingår ej) / AW-priser i baren
Föranmäl dig och ditt sällskap för garanterad plats
OBS! Serveringen sker inne på KB. Placering sker på plats. Bordsbokning på restaurang Scania gäller inte till buffén.

OM REGGAE KISS
Allt startade som ett kul jam i replokalen, följt av en kreativ kväll i studion. Låten ”I Stole Your Love” från albumet ”Love Gun” spelades in i reggae-tappning och lades upp på Youtube samma kväll. Dagen efter hade Paul Stanley och Gene Simmons delat låten på sina sociala medier, och så gick djungeltelegrafen igång.

Fler låtar spelades in och KISS själva uppmärksammade och hyllade Reggae KISS på sin officiella hemsida, Twitter och Facebook. Såväl KISS-nördar som reggaefantaster från jordklotets alla hörn stämde in i jubelsången och ville höra mer. 2018 släpptes Reggae KISS debutalbum och två år senare kom uppföljaren ”Remasked”.