Metaholica

+ Interemo

Datum har passerat

Metaholica gör KB-debut lördagen den 3 juni för en svettig sommarkväll med alla klassiska Metallica-hits som satte bandet på kartan och som formade thrash-genren! Support för kvällen är det unga Malmöbandet Interemo, som kliver in för att leverera klassisk, rå och köttig dödsmetall!

”Old school” för ett Metallica-fan innebär de första fyra plattorna från 80-talet och det är precis det som Metaholica kommer att leverera! När t-shirts hade avklippta ärmar, riffen var snabba och sylvassa, dubbelkaggarna smattrade och thrash var ett nytt, farligt begrepp. En liveshow som kommer få publiken att känna att de faktiskt upplevt tiden då giganterna var som bäst utlovas.

”Vi älskar den energi de gav oss och som fick oss att börja lira från allra första början. Detta är vårt sätt att nostalgiskt betala tillbaka och själva få kanalisera Metallica från storhetstiden.”

Medlemmarna utgår från Falkenberg, och med många tidigare band och projekt i ryggen tar de gemensamma tag för att hylla ikonerna som lärt så många att bemästra sina instrument.

Support: Interemo
Interemo är ett ungt dödsmetallband från Malmö med influenser från band som Entombed och Dismember. Med andra ord: klassisk, rå, äcklig, köttig svensk döds! De har spelat sen 2020 och har just nu en demo-EP ute och en riktigt tung fullängdare på väg. Efter några byten av medlemmar har dom äntligen hittat rätt och är redo att inta alla scener med sjukt tunga låtar från deras nya skiva! Om du gillar klassisk svensk dödsmetall så ska du komma och slänga ditt huve till Interemo!

Information om prisändring och återbetalning:
Om du köpt förköp till konserten kommer du att återbetalas hela beloppet. Återbetalningen av biljetter köpta digitalt sker automatiskt till det konto som tillhör det kort eller Swish du använde för biljettköpet. Observera att det kan ta lite olika lång tid för pengarna att hamna på ditt konto beroende på betalsätt och bank. Om du har bytt bank, fått ett nytt betalkort, köpt biljetter hos ett ATG-ombud eller köpt med presentkort kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se. Samtliga kunder meddelades om prisändringen via mail den 11 maj 2023.