Lorna Shore

+ Aviana

Datum har passerat

Med fyra fullängdsalbum på sitt CV har Lorna Shore cementerat sin plats som ett av de mest inflytelserika och stilbildande banden inom deathcore. Deras senaste opus, ”Pain Remains”, är ett perfekt exempel på deras tekniska skicklighet och konstnärliga kreativitet. Nu återvänder Lorna Shore äntligen till Sverige. Den 29 juni blir deras enda Sverigespelning i sommar på Slagthuset i Malmö. Missa inte!

Intensiva riff, mörka melodier och en sömlös kombination av brutala growls och rensång – Lorna Shore är det amerikanska deathcore-bandet som bildades år 2010 i New Jersey och därefter har erövrat metalvärlden. Deras texter är ofta inspirerade av filosofi, metafysik och existentiella teman, vilket ger musiken en djupare betydelse och resonans. Och rent musikaliskt dryper de av teknisk skicklighet.

Fast allt som de gör suveränt på skiva blir än bättre live – deras konserter är lika imponerande som deras studioinspelningar, och Lorna Shore är kända för att alltid leverera intensivt och energiskt på varenda spelning.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.