Liar Thief Bandit

+ Modesty, WormRose

Datum har passerat
Erbjudande: Första 30 gästerna får biljett till The Last Internationales spelning på KB den 4 maj!

Fredagen den 20 januari intas KB:s scen av ett skånsk rockpaket av rang när Liar Thief Bandit, Modesty och WormRose kliver in på Bergsgatan 18. Fri entré hela kvällen!

LIAR THIEF BANDIT
Liar Thief Bandit är trion som lyckas sätta fingret på det stilbildande 70-talet i en modern tappning. Med siktet på en bred publik och liveframträdandet i fokus lämnas få oberörda av detta konstant turnerande band. Här levereras obegränsad energi och medryckande melodier med känsla för att skapa det stora ur det enkla.

Som en av Malmös mest lovande och gedigna musikexporter har trion på egen hand kastat sig ut på tio Europaturnéer på några år och kommit hem som ett explosivt liveband av rang. Tredje albumet ”Deadlights” såg dagens ljus 2021 och uppföljande minialbumet ”Diamonds” släpps den 16:e september 2022.

De nya låtarna visar såväl nyfunnen mångsidighet som en igenkännlig glöd från tidigare alster. Texterna följer ett mönster om hantering av svåra situationer, att ta sig igenom prövningar med ett positivt tankesätt samt en strävan om självförverkligande och allt vad det kan innebära.

Bandcamp | Facebook | YouTube | Spotify

MODESTY
Modesty är ett kvinnligt rockband från Helsingborg och Malmö startat 2019 av gitarristen Sanja Jonasson och sångaren Emelie Persson. Idag spelar de med Natalie Hultgren och hennes tunga basgångar och med Servane Beljaew som dansar bakom trumsetet.

Bandet släppte 2021 en EP ”Don’t Tell Me” och sen dess har de spelat på stora scener och festivaler i Sverige och Tyskland. 2022 fick de avsluta hela Malmöfestivalen på Rock Stage!

Facebook | YouTube | Spotify

WORMROSE
WormRose är ett metal/hårdrocks-band med rötter i Skåne, Stockholm och Uddevalla. Bandets kompositör och gitarrist Nils Leufvenius träffade alla medlemmar under sin tid på Skurups Folkhögskola där de alla studerade musik.

Konstnärligt har bandet som mål att göra något annorlunda likaså musikaliskt som i texterna och är inte rädda för att ta ut svängarna i sin musik. Med olika ingångsvinklar och influenser har bandet hittat ett sound som kombinerar klassisk heavy metal och hårdrock med andra musikstilar, bl.a. funk, soul och klassisk pop. Under sommaren 2022 blev bandet en full sättning och har sedan dess jobbat bakom kulisserna med sin lansering.

Facebook | Spotify