Hypocrisy

+ The Unguided, Offerblod

Datum har passerat
Mer metal till schysst pris! Ett begränsat antal kombibiljetter till KB-spelningarna med Hypocrisy och HammerFall är släppta. Gå på bägge till priset av 595kr!

Att det klassiska death metalbandet Hypocrisy spelar i Malmö är inget som vi är bortskämda med! Men äntligen är det dags! Den 21 april gör bandet nedslag i stan tillsammmans med The Unguided och Offerblod för en spelning på KB.

Sedan starten 1990 har de hunnit släppa 13 album och räknas som en av de mest klassiska svenska banden inom melodiös death metal. Senaste plattan ”Worship” (2021) blev en nystart för bandet och de har turnerade över större delen av världen 2022. Nu är det dags att få åtnjuta dem på svensk mark.

Bandets grundare Peter Tägtgren (Pain, legendarisk producent, etc) kommer tillsammans med Mikael Hedlund, Henrik Axelsson och Tomas Elofsson att än en gång beträda svenska scener.

Som support ser vi Falkenbergs hårdaste – The Unguided, vilka bildades 2009 av medlemmar från bland annat Sonic Syndicate. Med sin melodiska death metal har de skaffat sig en stark fanskara världen över och blir en perfekt öppning för Hypocrisy!

Den svenska motorsågen är ingen ny uppfinning, men när Uppsalas Offerblod svingar sågen och på vårt modersmål besjunger vår oundvikliga undergång, så gör de det med napalm och nattsvart misantropi i bensintanken.