Eagles Of Death Metal

+ Modesty

Datum har passerat
OBS! Notera att konserten äger rum den 14 juli, inte den 12 juli som tidigare annonserades!

Det amerikanska rockbandet Eagles of Death Metal besöker Malmö i sommar för en konsert på KB den 14 juli!

Eagles Of Death Metal har svart läderbälte i att leka rock’n’roll. Med ett barns nyfikenhet och en stor dos humor har EODM i över 15 år tagit rockens mesta stereotyper och dragit dem till sin absoluta spets. Att göra rock rolig igen hade givetvis varit ett hopplöst projekt om det inte var så att musiken var oemotståndligt bra, men nu råkar den vara precis det. Med riff karvade ur renaste guld skapar Jesse Hughes och hans vänner en smaskig hybrid av stoner, garage och klassisk rock – allt gjort med en sällsynt melodisk sensibilitet.

Till en början betraktades Eagles Of Death Metal som ett sidoprojekt till Queens Of The Stone Age, då Josh Homme spelar trummor i bandet. Men EODM har aldrig kretsat kring Homme utan det är den karismatiske Hughes och hans elektriska fantasier som är och förblir motorn. 2019 släppte Eagles Of Death Metal coverskivan ”EODM Presents Boots Electric Performing The Best Songs We Never Wrote” och nu kommer de med sin rock’n’roll-cirkus till Sverige för en konsert på KB i Malmö den 14 juli!

Support: Modesty
Modesty är fyra tjejer från Skåne som på kort tid gjort intryck på den regionala rockscenen, med debut-EP:n ”Don’t tell me” (2021) och flitigt livespelande, bland annat som förband till Hardcore Superstar och på ett antal festivaler, inte bara i Sverige utan även i Tyskland. Nästa skivsläpp är i antågande och kommer att bjuda på mer av den tuffa, rättframma och lättdiggade rock som är Modestys egen och i sommar ser vi dem även på Sweden Rock’s scen!

INFORMATION INFÖR BESÖKET:
På artistens begäran kommer genomgående visitering av samtliga besökare och medhavda väskor ske vid entré till denna konsert. Inpasseringen kommer därmed vara mer tidskrävande än vanligt och vi ber er därför att komma i god tid för att göra entrén så smidig som möjligt för vår personal och era medbesökare.

Vi är tacksamma för er förståelse och ert samarbete!