The Night Flight Orchestra

+ Donna Cannone

Datum har passerat

The Night Flight Orchestra är tillbaka och fortsätter att skriva myten och framgångssagan om sig själva med en ny turné och stopp på KB i Malmö den 24 mars 2023! Som support denna kväll ser vi Donna Cannone!

Den Helsingborgs-bördiga rockorkestern bildades i slutet av 00-talet av Björn Strid och David Andersson från det legendariska metalbandet Soilwork. Sen begynnelsen har The Night Flight Orchestra drivits av en längtan att skapa ett eget rum bortom den grå och trista vardagen, att nå en annan plats via sin musik.


Det flerfaldigt Grammisnominerade bandet är nyligen hemkomna från en turné i Europa, den första sedan 2020 då Aeromantic-turnén abrupt fick avbrytas på grund av pandemin. I samband med förra årets släpp av det sjätte fullängdsalbum ”Aeromantic II” fick bandet förnyad glöd och längtan efter att spela live. Nu är de tillbaka, starkare och mer redo än någonsin att leverera vad de själva kallar för den kompletta ”Aeromantic-upplevelsen”!

The Night Flight Orchestras signum är som alltid ”mer av allt”, men vad hade egentligen livet varit utan de stora kontrasterna? Släpp ut håret och kom och dansa med oss i vår!