Nationalteaterns Rockorkester

  • receipt 595 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Nationalteaterns Rockorkester blir den sjunde akten som ansluter till Kulturbolagets sommarkonserter på Pildammsteatern. Bandet gör under våren en turné i landet där det i stort sett är lapp på luckan varje kväll , men den 11 augusti får nya som gamla fans ännu en chans att uppleva det ikoniska bandet!

“Livet är en fest”, “Hanna från Arlöv”, “Bängen trålar”, “Barn av vår tid”, det är svårt att välja mellan hitsen från bandet som bildades 1968 och som berört generation efter generation med sin trallvänliga proggrock fylld av rättvisepatos och diskbänksrealism.

Intresset för för Nationalteaterns Rockorkesters “Sista chansen”-turné under våren 2022 har varit stort, och det är utsålda spelningar på 19 orter landet runt. För att möta publikens omättbara kärlek till legendarerna så presenterar vi nu en extra spelning med bandet den 11 augusti mitt i Malmös gröna hjärta: Pildammsparken.

Nationalteaterns Rockorkester består av:
Ulf Dageby – Sång & gitarr
Mattias Hellberg – Sång
Matilda Sjöström – Sång
Håkan Svensson – Gitarr
Ulf ”Vinyl” Stenberg – Keyboard
Kalle Gustafsson Jerneholm – Bas
Håkan Nyberg – Trummor

PRAKTISK INFORMATION
Pildammsteatern är en amfiteater utomhus i vackra Pildammsparken. Biljetterna säljes som onumrerade ståplatser med möjlighet att sitta. Ingång från John Ericssons väg.

Mat och alkohol är inte tillåtet att ta med. PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat, dryck (öl, vin, kaffe, läsk och vatten) finns på området. Vegetariskt och veganskt alternativ finns.

Sittunderlag och filt är ok att ha med sig. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangör eller arena ansvarar inte för saker lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen effektförvaring på arenan.

Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen är även barnvagnar inte tillåtna.

Det finns ingen möjlighet för uthämtning av biljetter på plats.

Ta väl hand om Pildammsteatern som är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!