Nationalteaterns Rockorkester

Datum har passerat

Nationalteaterns Rockorkester återvänder till Malmö i sommar! Bandet gör under våren en turné i landet där det i stort sett är lapp på luckan varje kväll, men den 11 augusti får nya som gamla fans ännu en chans att uppleva det ikoniska bandet!

“Livet är en fest”, “Hanna från Arlöv”, “Bängen trålar”, “Barn av vår tid”, det är svårt att välja mellan hitsen från bandet som bildades 1968 och som berört generation efter generation med sin trallvänliga proggrock fylld av rättvisepatos och diskbänksrealism.

Intresset för för Nationalteaterns Rockorkesters “Sista chansen”-turné under våren 2022 har varit stort, och det är utsålda spelningar på 19 orter landet runt. För att möta publikens omättbara kärlek till legendarerna så presenterar vi nu en extra spelning med bandet den 11 augusti på KB i Malmö!

Nationalteaterns Rockorkester består av:
Ulf Dageby – Sång & gitarr
Anders Möller – Sång
Matilda Sjöström – Sång
Håkan Svensson – Gitarr
Ulf ”Vinyl” Stenberg – Keyboard
Kalle Gustafsson Jerneholm – Bas
Håkan Nyberg – Trummor

INFORMATION OM ÄNDRING AV ARENA
Konserten med Nationalteaterns Rockorkester den 11 augusti på Pildammsteatern måste tyvärr av logistiska skäl byta arena. Konserten kommer nu att äga rum inne på KB på Bergsgatan 18 i Malmö. På KB gäller ståplats. Din biljett gäller fortfarande och behöver inte bytas. Tider och åldersgräns är de samma; dörrar 17:30, på scen 19:00 och åldersgräns 13 år.

Önskar du nu inte längre gå på konserten och få din biljett makulerad och återbetald skicka ett mail till kundservice@eventim.se som ombesörjer för din återbetalning, exklusive serviceavgiften. Dock senast 20 juli – efter detta datum återlöses inga fler biljetter.