Mad Invasion feat. Mikkey Dee

+ Eyes (SE) | Kvällens DJ: DJ Casey

Datum har passerat
Förköp: Säljs via Swish av Mad Invasion Media Group AB. Swisha 200 kr /person till 123 343 43 54. Ange gästernas namn i meddelandefältet.

Den 17 februari 2023 blir det åter stor fest på KB när de två hårdrocksbanden Mad Invasion och Eyes (SE) sätter upp varsitt originellt Live Showcase för publiken. Allt i en oförglömlig kväll tillsammans med Mikkey Dee (Motörhead, Scorpions) som gästartist hos Mad Invasion, och där DJ Casey står för musiken du älskar och vill ha.

Här träffar du massor av vänner och bekanta sen urminnes tider, ungefär som du gjorde för exakt tio år sedan i en utsåld klubb. Bägge banden har kritikerrosade album bakom sig (2021) och varsitt nytt för release i början av 2023. Säkerställ ditt deltagande i kanske ett av de sista gigen i rockklubbens anrika lokaler på Bergsgatan i Malmö. Spara detta datum, berätta för dina vänner och känn dig rejält välkommen!

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av medicinska skäl behövde spelningen flyttas fram från den 12 november 2022 till den 17 februari 2023.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Mad Invasion Media Group på contact@madinvasion.com för hjälp. Kulturbolaget står inte för biljettförsäljning till detta evenemang och har därför inte möjlighet att svara på eventuella biljettfrågor.