Local Bands / Local Brews

+ Astro-Lloyd, Välta Stället, The OhNos | Sibbarps Husbryggeri

Datum har passerat
Erbjudande: Första 30 gästerna får biljett till The Last Internationales spelning på KB den 4 maj!

Vi rivstartar året med en ny upplaga av det uppskattade konceptet ”Local Bands / Local Brews”! Denna gång ser vi Astro-Lloyd, Välta Stället och The OhNos på scen som firar in löningen på KB den 28 januari! Vid tapparna hittar vi Sibbarps husbryggeri.

ASTRO-LLOYD
Astro-Lloyd är helt och hållet om kärleken till musiken. Bandet letar ständigt efter sätt att vidga sin musikaliska horisont genom att ta inspiration från en bredd av genrer för att skapa ett unikt sound och leverera energiska live-framträdanden. De största influenserna hittas i Biffy Clyro’s lust att experimentera och Foo Fighters arenarefränger, toppade med energin från band såsom The Hives och Royal Republic.

Som uppföljning på deras debutalbum ’Astro-Life’ från 2017, har bandet nu ett gäng nya låtar ute och mer på gång. Följ dem på Spotify för att hålla dig uppdaterad om de senaste rymdrocksreleaserna.

Hemsida | Facebook | YouTube | Spotify

VÄLTA STÄLLET
Nu är det äntligen dags för VÄLTA STÄLLET att välta KB! Eller skaka om det ordentligt i alla fall…

Välta Stället har tre fullängdsplattor i ryggen. 2013 släpptes debuten ”Rocken måste ju spelas”. 2016 kom uppföljaren ”Vi spelar som vi vill” och den senaste ”Malmöitisk Diverserock” släpptes 2021. Under åren har de byggt upp en trogen skara supporters av deras malmöitiska diverserock. Välta Stället kan beskrivas som en blandning av KSMB och Kal P Dal, eller Kal P Dal på fultjack som det en gång beskrevs. Musiken är punkrock, eller som de själva kallar det – Malmöitisk diverserock. Musik från Malmös gator och texter från vardagen. Levererat med röj, glädje, ilska, hat och kärlek. Förvänta er redig jävla rock som välter stället!

Facebook | YouTube | Spotify

The OhNos
Med frustrerade vrål från vardagsträsket och tralliga refränger från underjorden letar The OhNos sig in varje öra. Bandet bildades utifrån en mission att leverera morbida popdängor och har sedan dess spelat i diverse sammanhang runt om i Europa.

Under 2021 har Malmökvartetten förberett sitt andra album, Waving from Hades: 11 låtar som bearbetar de mörkare delarna av tillvaron med ömsom visslingar, handklapp och cheerleaderkörer, ömsom fuzziga riff, hårdrockssolon och träskblueskänsla. Skivan släpptes digitalt Maj 2022 och vinyl versionen den 27/1 2023 (Beluga Records).

Hemsida | Facebook | YouTube | Spotify