Lillasyster

+ Indifferent, VaterSon

Datum har passerat
Spelningen med Lillasyster på KB blir av som planerat. Biljetter köpta både via TADC/Tickster och KB/Eventim gäller fortfarande.

Det platina- och guldbelönade rockbandet Lillasyster gör nedslag på KB den 25 november tillsammans med Indifferent & VaterSon som support!

Med sina rötter i den legendariska gruppen LOK, närmare 50 miljoner sammanlagda streams på Spotify, över 600 avverkade konserter i Sverige sedan starten 2007, tiotusentals fysiskt sålda album och utsålda klubb/festivalspelningar har Lillasyster etablerat sig och befäst sin position som ett av de mest framgångsrika svenska rockbanden i modern tid. 

Hitsinglar som ”Berätta det för Lina”, ”Så Jävla Bra”, ”Hårdrock” och covern ”Umbrella” lyfte bandet till att idag vara ett välkänt namn inte bara på punk-/rock-/metalscenen utan även hos den ”breda massan”. Med en karriär kantad av flera tv-framträdanden i bl.a. SVT och TV4, åtskilliga recensioner i Aftonbladet, Expressen, GAFFA, Sweden Rock Magazine och allt för många radiointervjuer har bandet nu gjort sitt sjätte storsläpp – albumet ”Svensk Jävla Metal” (2021).​ Den 21 juli 2022 släppte de EP:n ”I Know You Better” som innehåller hittlåten ”Pretender” som var deras bidrag till Melodifestivalen 2021.