Ian Paice feat. Purpendicular

Datum har passerat
Konserten flyttas till Babel på Spångatan 38!

Purpendicular, världens främsta Deep Purple-hyllningsband, återvänder till Sverige med den legendariska trummisen Ian Paice i spetsen. Det blir ett gäng spelningar runtom i landet med stopp på Babel i Malmö den 24 september 2023!

Ian Paice är det ikoniska 70-tals hårdrocksbandets trummis och grundmedlem som även medverkar med Purpendicular som sidoprojekt. Vi kan förvänta oss två timmar med alla Deep Purples klassiker såsom ”Child in Time”, ”Black Night”, ”Smoke on the Water”, ”Woman from Tokyo” och ”Hush”, såväl som nyskrivna låtar från Ian Paice och Purpendiculars första gemensamma album ”The Human Mechanic” som släpptes under 2022.

Purpendicular är lätt ett av världens främsta Deep Purple-hyllningsband. Det eminenta bandet formades 2007 och har hyllats inte bara av Ian Paice, utan även Deep Purple-medlemmar som Roger Glover, Ritchie Blackmore och Joe Lynn Turner. Med medlemmar som själva har gedigna meritlistor råder det ingen tvekan om att det är hög professionalitet och kvalitet när bandet står på scen!

På scen denna kväll:
IAN PAICE (Deep Purple, ex Whitesnake, Gary Moore) – Trummor
ROBBY THOMAS WALSH (Roger Glover, Joe Lynn Turner, Tony Carey) – Sång
NICK FYFFE Fyffe (Jamiroquai) – Bas
HERBERT BUCHER (Tony Carey) – Gitarr
CHRISTOPH KOGLER (Billy Sheehan) – Keyboard

INFORMATION OM LOKALÄNDRINGEN:
KB:s lokaler på Bergsgatan kommer att stängas för gott efter den 16 september och därför kommer vi behöva flytta spelningen med Ian Paice och Purpendicular till ny lokal. Konserten den 24 september kommer nu att äga rum på Babel som ligger precis runt hörnet på Spångatan 38.

Samma datum och tider gäller. Biljetter köpta till KB är fortfarande giltiga och behöver inte bytas.

Konserten har tidigare flyttats från den 25 januari till den 24 september på grund av logistiska skäl. Även dessa biljetter gäller på konserten på Babel.

Mer info om vår sista tid på Bergsgatan hittar du här.