Takida

+ Nestor & Normandie

Datum har passerat
OBS! Till detta evenemang måste du kunna visa upp giltigt vaccinbevis och legitimation för att tillåtas inträde. Kom i god tid då inpasseringen kan ta längre tid än vanligt. Läs mer här.

Högaktuella med ny musik är det äntligen dags att få uppleva Takida live igen i slutet av året med en serie urladdningar under fyra arenakonserter i Sverige och Norge! Den 17 december står ett Malmöbesök på schemat när bandet intar Malmö Arena tillsammans med Nestor och Normandie!

”Vi kan nu äntligen släppa realistiska turnédatum och det kan bli det största vi gjort i live-sammanhang. Det är även klart att det här blir enda gigen för Takida 2021. Att vi ser fram emot detta är en underdrift, vi längtar ihjäl oss och det ska bli så jäkla kul att få uppleva publiken och scenen igen. Vi ses!”
Robert Pettersson, Takida

Efter att 2019 firat 20 år som band med en utsåld turné återvänder nu Takida till de riktigt stora scenerna, till arenorna. Fansen kan räkna med ny musik och såklart allt det bästa från ett av landets absolut största rockband. De fyra konserterna blir Takidas enda under 2021.