Sophie Zelmani & Band

Datum har passerat

Sophie Zelmani firar 25 år som artist med ett fåtal exklusiva jubileumskonserter där låtar och berättelser från hela hennes karriär kommer att framföras. Den 27 november står en Malmökonsert på schemat när Sophie och band gästar scenen på Palladium!

Sophie har varit ständigt produktiv, 12 studioalbum har det blivit hittills. I samband med denna jubileumskonsert släpps en samlingsskiva med nyinspelningar av gamla låtar. Med sig på scen har hon sitt band som har spelat med henne under alla dessa år och som består av Lars Halapi, Thomas Axelsson och Peter Korhonen.

+ + + + +

Bra att veta inför besöket:
Vi fortsätter följa de regler och direktiv kring smittspridning som regeringen och folkhälsomyndigheten presenterar. Inga vaccinbevis eller covid-test kommer efterfrågas för att få inträde till våra evenemang. Vi hänvisar däremot till den rådande rekommendationen att du som inte ännu vaccinerat dig ska fortsätta undvika folksamlingar, inklusive nattklubbs- och konsertsammanhang. Känner du av symtom för någon form av sjukdom är det fortfarande viktigt att stanna hemma även om du är vaccinerad. Och glöm inte att tvätta/desinficera händerna!

Palladium meddelar:
Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan. Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen. Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.