Saga

Datum har passerat
Entré: Navigationsgatan 4

Det kanadensiska progressiva rockbandet SAGA är tillbaka med nytt album och besöker i höst Malmö för en konsert på Slagthusets Teater den 20 oktober 2022!

SAGA är aktuell med sitt 23:e studioalbum “Symmetry”, vilket innehåller akustiska versioner av några av bandets klassiska låtar som ”Wind Him Up”, ”Say Goodbye To Hollywood” och ”Tired World”. Idéen till albumet kom efter den så kallade avskedsturnén 2017 där de agerade förband åt sig själva genom att öppna med ett akustiskt set.

Avskedsturné till trots, SAGA har sedan dess hunnit genomföra ännu en världsturné och oförtrutet fortsatt att spela in nytt material. Nu är det alltså dags att återigen ge sig ut på vägarna och möta fansen – berättelsen om SAGA fortsätter och ny historia skall skapas!

Bandet bildades 1977 i Toronto. Namnet SAGA tog de för att de på sina fyra första album hade ett genomgående tema, som en saga. De skapade ett nytt sound och framgångsrika hits som ”On the Loose” och ”Humble Stance” spelas än idag på radiostationer runt om i världen. Under sin långa karriär har gruppen utöver sina många studioalbum släppt nio liveplattor. De har fått flera utmärkelser och turnerat flitigt på vår glob, och har genom åren byggt upp en stadig och hängiven publik.

På scen ser vi Michael Sadler (sång, keyboard, bas), Jim Gilmour (keyboard, klarinett, sång), Ian Crichton (gitarr), Dusty Chesterfield (bas, keyboard), och Mike Thorne (trummor, sång).

Information om flytten:
På grund av fortsatta restriktioner och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin är det inte möjligt för SAGA att genomföra höstens Sverigekonserter som planerat. Konserten på Slagthusets Teater i Malmö kommer därför att flyttas fram till den 20 oktober 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 7 oktober 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.